Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

fredag 15 januari 2010

Vaknade 4:50- alltså innan klockan ringde...

Självklart blev det NMT imorse. Och jag blev inte besviken. Självaste Spyfys stod där i egen hög person - och då pirrar det lite extra i magtrakten. Jag är kär i honom också.

Ett tjugotal entusiaster hakade på Den Store Hövdingen där min exmake tjänstgjorde ankare idag. Min son och jag teamade upp under parövningarna och vi grejade skottkärregången galant trots att jag "tappade" hans muskulösa ben en gång. Vi drog till och med förbi Bruno-the-warrior (som för det mesta ALDRIG låter någon klå honom - särskilt inte min son Alex). Att komma först är bästa bonusen - för då får man ju vila längre i plankan... Är det Spyfys som kör kan man räkna med löpning. Löpning blandat med minst 90 situps, 90 tricepsdips, en miljard armhävningar och andra superbra styrkeövningar. Jag var härligt slutkörd och var en riktig tant idag och körde armhävningarna på knä.

Däremot blir det ingen lunchjogg. Jag prioriterar att jobba ikapp mig så att mina SuperWomaninsatser finns hos min familj i eftermiddag. Igår tog min styvmor Cia sitt sista andetag och satte punkt för 2 års kämpande mot cancer. Ibland känns vissa saker i livet orättvist.

17 kommentarer:

Evileyena sa...

Livet är verkligen inte alltid rättvist. Tänker på er.

funrun sa...

neej, hon som varit en sån kämpe. Tänker på dig!

Fitnesscoachen sa...

Jag beklagar sorgen...

Anna (Orka mera) sa...

Så sorgligt! Tänker på er!

gullfot sa...

Jag beklagar sorgen. Ta hand om varandra! Kram.

Kalle sa...

Jag beklagar sorgen.

Daniel sa...

Nej rättvist är det inte alltid :( Beklagar verkligen...

Löpning & Livet sa...

Usch ja, livet är verkligen orättvist.. Kram

Carina sa...

Jag beklagar sorgen. Kram!!

Sofie RW sa...

Beklagar. Och jag tror på dig när du skriver att du är kär i NMTarna; så stort hjärta som du verkar ha.

Anonym sa...

Beklagar sorgen! Tänker på er! Kram//Heli

Petra sa...

Mina tankar går till er. Kramar från mig

Helena sa...

Nej! Kommer ihåg att du pratade mycket om henne och hur hon hade det. Åh vad sorgligt, sitter här med tårar i ögonen. Skickar många stora kramar till er!!

Louise sa...

Önskar dig och din familj all styrka!

Ingmarie sa...

Ja, livet ÄR orättvist. Stor, stor STOR kram till dig!

Anonym sa...

Beklagar! stor kram!
HelenaF

MarathonMia sa...

Tack alla för att ni finns och skickar tankar och kramar!