Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

onsdag 20 januari 2010

Men hallå!

Fick ett mail från Coach Ken där han skriver:

"Jag är stolt över att du blev spyfärdig av intervallerna, NMT gick bra imorse men mina intervaller på löpband på lunchen gick sådär"

Hallå!?

Jag var ju med och hade input på morgonens NMT-träning. Bäst-Bruno-Den-Förskräcklige ringde igår och frågade om intervaller och vila - ville höra om hans tänkta upplägg var jobbigt. Vi bollade med ord som Idioten-Backe-IngenVila-Raka-Snabba-HalvaVilan-Upp-Upp-Upp-Många-Tungt-Backe. Och så körde Coachen intervaller på lunchen. Också. Vad äter han till frukost?

Behöver jag säga att jag tog sovmorgon? Mina intervaller igår krävde återhämtning - för jag vet ju vad som väntade. Heh!

Sonen berättade efter passet att han, Ken och Superstarka Mats fått köra med tyngder runt vristerna. Dessutom var han grymt imponerad av min klubbkamrat Tene som burit runt på honom och visat sig vara superstark och snabb. Hon körde ju också intervallerna igår med mig....Vad äter hon till frukost?

Tur att det finns sånna galningar så att jag får känna mig normal. Nästa intervall-pass för mig är på fredag. Jag väntar ju in godbitarna liksom. Tusingar. De-förbannade-tusingarna. Då ska jag äta havregrynsgröt med hallon till frukost. Precis som imorse.

Vad åt du till frukost?

**************************

12 kommentarer:

Fitnesscoachen sa...

Oftast dunderhonung! ;)

Helena sa...

Yoghurt m havrepuffar och gojibär ;) Satan vad goda de är!!

Hanna sa...

Råg-gröt med rårörda lingon, knäckemacka med avokado, chevre, tomat och valnötter och smoothie på bär, banan och avokado. Och just det en halv banan också :) var ute och sprang innan så jag var ganska hugrig.... men gott var det ;)

(Beundrar dig, cool människa. Keep up the good work!)

Miranda sa...

Inte mycket till frukost, å andra sidan så åt jag frukost nummer 2 efteråt ;) sammanlagt en massa smörgåsar, fil och musli. och så kaffet förstås!

Daniel sa...

Taggtråd och en kopp kaffe!!

Petra sa...

Dunderhonung och gojibär. Frågor på det? ;-)

Tobias sa...

Ska nog byta ut min honung mot Dunderhonung. Verkar vara många som får oanade krafter av det.

Förutom honung i gröten hade jag blåbär och mjölk. Börjar bli en vana till frukost.

Ingmarie sa...

Rågflingor+amaranti-gröt. + gojibär, björnbär, vinbär och tofu. Fil på det och lite vetegroddar och linfrö. Hm...Något mer var det...ja KAFFET förstås. Och min "specialdrink" med alger och annat dunder i. ;-)

Gax Staffan sa...

MIa,

Jag åt samma som jag alltid nästan i alla fall äter på morgonen, fil och flinger bättre än så blir det inte:=)

/Gax-Staffan

MarathonMia sa...

Wow! Vad mycket gojibär, dunderhonung och energikickar - plankar och testar!

Tack för tipsen!

Dunceor sa...

Frukost 1: Proteindryck, frukost 2: fralla med 3 koppar kaffe till =)

MarathonMia sa...

...Dunceor - och lite taggtråd som Daniel?