Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

måndag 25 januari 2010

Den 26 januari är det Löpningens Dag!

Ingmarie med nätverkande marathonvänner har instiftat Löpningens Dag imorgon.

Bor du i Stockholm kan du vara med och springa några hundra meter eller några kilometer i Humlegården. Det anordnas fler "Löpningens Dag" runtom i landet håll utkik på bloggar- det som kännetecknar en Löparens-Dag-löpare är reflexvästarna.

Sååååå...snöra på er löparskorna i morgon, ta på reflexvästen och spring med ett leende på läpparna!

7 kommentarer:

jumper sa...

Har ingen reflexväst.

ÄtaTränaKämpa sa...

Du har en award att hämta hos mig :)
http://atatranakampa.wordpress.com/2010/01/25/award/

Anonym sa...

räkna med mig:) jag springer runt i Hudiksvall med reflexvästen på :D /Anna

Ingmarie sa...

TACK för att du kom sötnos!

Karin sa...

Glömde också västen. Tycker att jag vägde upp det med två löppass och ett pass PUMP. Snälla säg att det var nog för att klå superwoman en dag iaf?? ;-)

Kalle sa...

Var vore löpningens dag utan dig;-)

MarathonMia sa...

Godisar! klart du slog mig Karin! Med hästlängder - jag skickar över superwomandräkten till dig för imorgon är det vila på schemat. me like... tror jag