Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

lördag 23 januari 2010

Bloggjogg

Vilken värld som öppnar sig tack vare bloggen!


Hade bestämt med kändisbloggaren Petra som kör SvD's maratonblogg, SnabbaFötter, GAX-Staffan, Motivations-Milla, Vackra Miranda, "min" Snorkkis och Söta Ruth att springa långpass. Eftersom IF Linnéagänget också tänkte köra bjöd jag med dem också.

The only way is up! Magnus pekar ut vägen!

Det blev ett stort gäng och jag hann byta några ord med många och prata längre med några. Vi körde lite bloggfotografering och drog sedan iväg runt Kungsholmen. Klämde Västerbron med hela IF Linnéagänget i spetsen - Allan och hans kärlek till staden - till löpningen - till livet - ser ju till att backar är något att uppskatta. Vi körde sedan Söder Runt, några hoppade av längs vägen. Nej, inte ner i vattnet, utan tog närmaste löpvägen hem förstås, resten följde med tillbaka till Västerbron igen. Men vänta. Hände det inte något däremellan? Mitt i allt pladder och allt härligt löpsnack stack ju Allan in 2 backar till. Vi kom till en vägg, för det var banne mig ingen backe. Lycka då att få titulera sig ultralöpare och promenera upp en bit :). Bastugatan tillryggalades och vi tog den fina utsiktslöpningsvägen ner mot SöderMälarstrand för...att genast vika av upp för Münchenbacken. En sann Linnéait skyr inga backar. Tog alltså Västerbron igen. Släppte av Patrick vid ett korvstånd och några Linnéaiter tog sig med bil hem. Bloggarna skingrades - vinkade "hejdå" och jag ökade takten med Ultra-Torkel och Coach Ken. Grejade sista kilometern på 4:53 och fick ihop 28 kilometer.
Jag är glad. Jag är lycklig. Det här är livet. Vad gör väl lite misslyckade tusingar på löpband när man kan träffa glada löpare utomhus? Bloggpose.

Ha en toppenlördag allihop! Denna bild på Snabba Fötter och Miranda får summera dagens pass. Glädjeskutt.

9 kommentarer:

Sofie RW sa...

Jag myser fortfarande av att ha fått springa med en massa Linnéa loggor runt omkring :) . Tack för fina pratstunder idag (som alltid). Ha en toppen lördag du också!

Anna (Orka mera) sa...

Gaaah, så roligt. Så mycket glädje. Så mycket pirr i löpartarmen. Jag vill ockå springa LÅÅNGT med MÅÅNGA. Tur att det snart är Portugal...

Miranda sa...

GLÄÄÄÄÄDJESKUTT!!

Jag ÄR lycklig!

Tack för idag! :D :D

Petra sa...

Tack för en kanontur och himla kul att få kuta ihop med dig - hoppas på fler tillfällen snart! Ha en finfin kväll!

Träningsglädje sa...

schnygga bilder mia! energin har jag fått trots att jag inte sprang, tur att man har grabben! :)

Ingmarie sa...

Shit vad roligt! När blir reprisen? Tisdag på "löpningens dag"? Du har en överraskning att hämta hos mig.:-)

Snabba Fötter sa...

Alltid lika kul och inspirerande att springa med dig Mia. Att det är lite långt till träningarna får man ta. Vad kör vi nästa helg? ;-)

Anonym sa...

Vad roligt det verkar. Hade mer än gärna varit med och sprungit med er!

MarathonMia sa...

Sofie: Härligt med familjeträffar!

Anna: Åh Portugal - to die for. Du kommer hitta löparvänner för livet!

Miranda: Galet lycklig!

Petra: Klart det blir fler - vem ska sluta springa liksom?

Träningsglädje: Du saknades! Ser fram emot vårt Västkustläger - dags att planera datum :D

Ingmarie: Jag har sett - Tackar! Jag ska försöka hinna till er innan min IFL-träning på tisdag - uppdaterar så snart jag hinner - behöver bara några timmar till per dygn... :)

Snabba fötter: Nästa helg blir det 2 tidiga långpass tror jag - har lyckats boka in roligheter med bästis och baktestardag... Du kör väl långpass på löpand då va?

River: hmmm - Trollhättan igen?