Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

måndag 17 mars 2008

...jag får nog också planera...

Det är nog dags att göra en grovplanering av veckans träningar. Roligheter som äggmålning med syskonbarn, 25-årsfest med efterföljande baksmälla (?), eventuell fika med en marathoncoach (!), restaurangbesök med Alex, påskmiddag hos pappa och Cia ska balanseras in med träning.

Så träningsveckan blir förmodligen så här:

Måndag: vila

Tisdag: ca 15 lugna kilometer + koordinationslopp och backintervall med löparklubben

Onsdag: 06:45 BodyPump, kväll -lugn jogg ca 6km

Torsdag: 7-8 km + 10x400 intervaller på Kristinebergs IP

Fredag: Kungsholmen runt 9-10 km

Lördag: vila

Söndag: Lugnt långpass 25 km

Någon som vill följa med?

4 kommentarer:

Karin sa...

Vilken bra planering! Låter som en utmärkt träningsvecka med bra variation på passen. Vi kanske ses på torsdag när jag och Nike är ute och kör?
Fika med en marathoncoach låter lyxigt och trevligt :)

MarathonMia sa...

vore kul om ni kutar förbi Krillan på torsdag och hojtar lite - kan vara kul att få lite hejarrop IRL.

Känns grymt lyxigt att få fika med en marathoncoach! Jag anmälde mig aldrig till TSM - så har en nära vän fixat en privat sittning - blir blogg om det sen!

Karin sa...

Ja vi kanske ses på torsdag då ja! Men imorgon bitti, pumpen, du vill inte köra med mig på Zenit då? Samma tid? =)

MarathonMia sa...

Låter lockande eftersom min träningskompis ligger nerbäddad och sjuk - men jag har lurat med mig sonen - vi har kort på WorldClass, inte SATS. Nästa gång jag blir "ensam" dyker jag upp som testare på SATS - lovar!