Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

måndag 24 mars 2008

Träningsvärk i förvåningsmuskeln!

Riiiing, riiing.

-Mia
-Hej gumman, det är pappa, vad gör du?
-Jag är hos Lise-fis och har skoj. Har det hänt nåt?
-Ville bara säga att jag tänkte fira din födelsedag lite i förskott. Du får hälften av GF305.
-Skojaru? Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Nu blir jag generad. Känner mig lite barnslig efter mitt habegär av materiella ting.
-Jag vann på hästarna och du får hälften av vinsten.

En miljon saker snurrar i huvudet. Herregud, jag är äldst i en syskonskara och ska inte be pappa om bidrag till en för dem alldeles onödig pryl. Nu borde jag skämmas. Varför ska jag köpa något till mig själv när vi behöver köpa nya sommardäck? Because I'm worth it!

Samtidigt har det varit otroligt roligt att vara barnslig och itensifierat insatsen av att önska sig något värdefullt i förskott. Gillar inte martyrstilen utan har försökt köra min insats med glimten i ögat.

Så - summan av kardemumman: Hårt arbete ger utdelning. Jag tänker inte skämmas - jag är tacksam. Otroligt tacksam. Jippiiiiiii! Jag ska köpa mig en Garmin Forerunner 305!

Tack pappa!

7 kommentarer:

Anonym sa...

GRATTIS!!!

Du kommer att älska din klocka... Det gör jag...

MarathonMia sa...

Jag är övertygad om att jag kommer att älska den OCH läsa bruksanvisningen!

Karin sa...

Coolt! Det var meningen att han skulle vinna och du skulle få den, tror jag =) Löparprylar, yummm!

Karin sa...

Klart du förtjänar den! Kör hårt med den ikväll!! :-) Jag kommer inte, sitter hemma med feber och deppar, men hakar gärna på nästa vecka om jag får.

MarathonMia sa...

Såklart jag förtjänar den - sprang ju 63km förra veckan, det borde vara skäl nog för uppmuntran :-) Löparprylar är som sagt yummi!

Neje - inte feber! Fast löparvädret är ju inte superskoj - blir nog blöta fossingar ikväll.

Karin sa...

Jag är ändå avundsjuk, hellre blöta fossingar än feberskruttig :-P Jag till och med drömde om backintervaller inatt, tar det som ett omen att jag måste släpa iväg mig och joina dig på tisdag ;)

MarathonMia sa...

självklart! Fokusera på att bli frisk till nästa tisdag - då blir passet perfekt till sprättiga, spenstiga ben! Kul!