Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

måndag 31 mars 2008

Summering av mars

Har gjort PB när det gäller antalet sprungna kilometer: Totalt 234,9. Jag har alltså sprungit lite längre än till Mjölby. Detta trots att mars sista träningsvecka inte innehöll något långpass. Sista veckan sprang jag bara totalt 4,6 mil, vilket är rätt lite i sammanhanget.

Under de 2,5 veckor maken och dottern var i Thailand ändrade jag träningsupplägget lite och körde löpning på kvällar och lediga eftermiddagar. Det sammanföll ju med påsken så alternativen blev många. Jag har inte stressat igenom några pass, utan tillåtit mig misslyckas och ta igen senare. Det har nog varit nyckeln till att kroppen mår så bra idag.

Jag känner mig grymt taggad för kommande veckor, men såg till min förfäran att det börjar en lugn period i Szalkais program. Jag är mer peppad än någonsin! Kan det bero på värmen och solen? Eller kanske min löpar-/puls-/GPS-klocka? Eller alla ryggdunk via bloggen? Eller att min träning börjar ge resultat och jag har fått blodad tand? Eller att det är så grymt skoj att ta sig till Zinken på tisdagar? Eller att jag är så nedrans envis och vill förbättra mig hela tiden, bättre statistik; antingen i mängd eller i tider?

Jag tror på en blandning och jag tänker köra så länge det håller.

3 kommentarer:

Anonym sa...

or maybe because I'm behind you. You just don't know it;-) Go Mia Go Mia!!
You are on the roll!!!!!!!!!

Karin sa...

Härligt jobbat, tjejen! Grattis!!! Jag ska summera mitt mars när jag kommer hem (är fortfarande på landet). Spännande att se sina framsteg, eller hur?! Kämpa på, du kommer att gå långt på detta! :-)

MarathonMia sa...

Gramin gör verkligen sitt! Nu blir det ju mätning och klockning med samma manick hela tiden, istället för knasiga uppskattningar via jogg.se som kan vara missvisande. Nu vill jag bara ut och testa klockan hela tiden (hoppas kroppen hänger med!)