Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

torsdag 13 mars 2008

Häftiga intervaller på väg till jobbet?

På schemat: Uppvärming 3 km, sedan 10*400-metersintervaller som avslutas med nedjogg. Detta kan jag fixa på väg till jobbet tänkte jag tidigare i veckan.

Jo tjena.

Insida lår, hamstring- och sätesmuskler är som ett stort cementpaket av träningsvärk. Jag försökte stretcha hemma innan, men det kändes mer som gnissel och att mellandelen av kroppen skulle krackelera och gå sönder. Försökte försiktigt tänja ut fransyskan men det tog stopp.

Det blev 14,9 kilometer "junk miles".

Idag går jag inte direkt ledigt och snyggt. Dessutom hade jag tagit med "arbetskläderna" till jobbet redan i tisdags - vilket inkluderade ett par högklackade stövletter. Jag går mer som en transa som testar pumps första gången. Kanske jag borde tupera håret, prata med mörk stämma och kladda knallrött läppstift utanför munnen idag så jag matchar min gångstil?

Längd: 14,9 km
Tid: 1:21:08
Kilometertid: 5:26

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha... snälla gör det! och visa dagens outfit i en snygg pose, som andra mer kända bloggare gör ...

MarathonMia sa...

hoho - jag antar utmaningen - måste ladda batteriet till kameran bara..

Anonym sa...

hahaha... Kul!

Karin sa...

hahaha *S

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Hahahahaaha... du, vi två kan faktsiskt ingå i samma lag då eftersom du precis har bekrivit min gångstil idag... hahahah jag känner igen mig! *reser mig med mycket besvär från kontorsstolen, stönar lite och konstaterar att det inte va så viktigt att besöka toaletten just nu så jag sätter mig igen*

Karin sa...

hahaha :-) Inser vilken tur jag har som går i landstingskläder hela dagarna...
14,9 km junkmiles är inte illa! Bra jobbat :)