Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

lördag 22 mars 2008

En rejäl insats!

Okej - nu hänger det en fin lapp med orden "Jag önskar mig en Garmin Forerunner 305 i Mors Dagspresent" på kylskåpet. Jag har lagt en lapp i ett påskägg med texten "Här borde det nog ligga en GF305" plus att jag designade min egen T-shirt igår där det med stora bokstäver står

JAG ÖNSKAR MIG EN GARMIN FORERUNNER 305.

Fast jag tror att det blir så att jag går och köper en själv. Maken är ju i Thailand och har säkert gjort slut på "Pengarna-som-jag-älskar-att-spendera-på-min-fru". Han och dottern kommer hem imorgon natt. Pappa har sagt ok att köpa en GF305 OM han vinner på hästarna eller jag får igenom i folkbokföringen att fylla år redan nästa vecka - liksom dött lopp där. Mamma vill inte att jag ska fira förrän jag fyller 40 -too late. Men, jag har i alla fall gjort en riktig insats.

Brorsan (som för övrigt vill bli ihågkommen som 35 jordsnurr istället för 1973 års kaross...) lovade att låna ut en GPS till mig för jag ska försöka ta mig till Länna springandes imorgon. Jag har ju sååå dåligt lokalsinne, men nu har folk guidat mig hur jag ska se solen, på vilken sida om Nynäsvägen jag ska kuta osv. Hoppas jag kommer fram, för brorsan glömde svänga förbi med GPS:en - kan vara för att han släppte av mig med taxin kl 04:18 imorse, liiite glad i hatten efter vår medverkan på 25-årspartyt. Det har varit cementkeps på idag.

Undrar om en GF305 hade tagit mig från Kungsholmen till Länna? Bara att drömma vidare!

2 kommentarer:

Karin sa...

Ingen kan undgå vad du önskar dig iallafall, det är bra att vara tydlig. Dessutom förtjänar du den absolut! =)
Låter som en lyckad fest måste jag säga ;-)

MarathonMia sa...

haha - jag känner mig lite som en rebellisk tonåring - men det får vara mitt sätt att visa att jag verkligen, verkligen vill ha den. Då känns det bättre att investera själv också.