Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

onsdag 19 mars 2008

...tillräckligt mogen för att prata pensionsförsäkring?...

Körde BodyPump 6:45 med sonen imorse. Jag fegade på vikterna. Jag har alltid tävlat med mig själv eller pumparna omkring (utan att de vet om det). Men med förra veckans träningsvärk/verk färskt i minnet fegade jag på vikterna idag.

Uppv: 3,5 kg
ben: 5 kg
rygg: 6 kg
triceps: 3,5 (brukar köra 5!!!)
biceps: 3,5
axlar: 3,5 på stång - 2,5-vikter
utfall: kroppsvikt
mage: stod på tå hela plankan -yey.

Betyder detta att jag har tappat tävlingsgnistan? Eller blivit tillräckligt mogen att prata pensionsförsäkringar? Vad tog kaxigheten vägen? Lärt av mina misstag? Usch vad tråkig jag kommer att bli.

4 kommentarer:

Pernilla "Nilla" Svensson sa...

Hmmm 6:45 i morse... frk va möjligtvis inte på Zenit? I sånna fall va vi där samtidigt *ler*

Nej då, klaga på den arla morgonstunden och inte att du blivt mogen... det gör jag! För inte har jag gått och blivit gammal! Kommer inte på frågan!

Karin sa...

hmm..vadå, sänka?!? Gör man sånt frivilligt? :P
Nej nu tycker ja du får komma o köra pump med mig, så får vi ta i tillsammans! =)

Karin sa...

..och vad hände med bröst? =)

MarathonMia sa...

Nilla: Jag kör WorldClass...men kommer och våldgästar er bloggare på Zenit endera dagen...IRL

Nike: jag lämnade brösten hemma. de ser så tråkiga ut efter amning...

skämt åsido: 5kg såklart! Och allt som inte är en höjning är en sänkning...eller nåt. Eller så är jag bara "mellanvikter" det kan man köra med hur länge som helst!