Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

tisdag 18 mars 2008

Ge mig en C-vitaminskupa och solljus!


Alla runt omkring mig på jobbet snörvlar och hostar. Jag känner mig superfrisk och urstark. JAG VILL INTE BLI SMITTAD! Ge mig genast ett tält med C-vitaminpuffar att täcka runt min arbetsplats. Ställ sedan en vältränad, frisk kille som "dörrvakt" och låt inga baciller komma nära mig.

Jag tänker inte delta på några möten i trånga konferensrum de närmaste dagarna. Jag säger att jag är för upptagen (med att hålla mig frisk).

8 kommentarer:

Karin sa...

haha, det vill jag också ha! En vältränad dörrvakt! Precis så känner jag med, jag är inte alls på väg att bli sjuk, känner mig stark o frisk. Men eftersom alla runt mig börjar bli sjuka så blir man ju lite orolig...hrm.

Anonym sa...

Telefonkonferens är guds gåva till mänskligheten...

MarathonMia sa...

Amen.

MarathonMia sa...

liksom stretchjeansen är guds gåva till kvinnan?

Anonym sa...

Och mannen ;-)

MarathonMia sa...

förtydliga!

Anonym sa...

Nja, jag syftade lite på tajta byxor och avslöjande former som uppskattas av männen också...

MarathonMia sa...

Aha! Jag såg framför mig en lönnfet snubbe i stretchjeans, och synen var inte helt gemytlig!