Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

söndag 30 mars 2008

Sen kvällsjogg efter en härlig dag

En hel dag utomhus, med picnic (kanelbullar), McDonaldsbesök, löpartävling (Jonathan kutade fram och tillbaka och plockade blommor åt mig!) och så hamnade vi rätt i AIK-klacken. Det var riktigt skoj när vi gick av tunnelbanan i Solna. Linnéa hade sin rosa DIF-mössa på sig. Eftersom hon är så söt så log de flesta åt henne. Tuffa Jonathan på 4 år hade på sig sin coola skinnjacka - när vi kom upp vid busstorget började han helt oprovocerat vråla "DJurgår'n, Djurgår'n, Djurgår'n..."

Vi överlevde detta och åkte hem och fixade spaghetti och köttfärssås. Jag var rejält trött när jag kom hem vid halv åtta. Mannen satt och drack rödvin och soffan såg lockande ut... Jag snörde på mig skorna och tog den korta rundan runt Kungsholmen.

Längd: 8,95 km
Tid: 46:23
Tid/km: 5:11
Snittpuls: 157 (max 168)

2 kommentarer:

Karin sa...

Starkt jobbat att vägra soffan och snöra på skorna i det läget! Det kallas mental styrka ;)

MarathonMia sa...

Tackar! Vad är väl ett träningspass när man väl är igång! Det är vägen över dessa små trösklar som ska avklaras - och de görs bara mentalt.