Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

lördag 8 mars 2008

Superwoman levererar!

Lördag morgon. Mannen har tvättstugan (för han och dottern åker 17 dagar till Thailand). Jag springer Kungsholmen runt (minus Kristinebergs strand) före frukost i 5:18-tempo.

Fixar American Pancakes till barnen på begäran. Hinner med en liten shoppingrunda med Elin innan hon ska åka. Allt detta före 12!

Vad kan resten av dagen bjuda på? Först Arlanda för avstjälpning av halva familjen.

---fortsättning på inlägget---

Löpningen kändes lite jobbig imorse. Jag har nämligen grym träningsvärk. Jag antar att den kommer ifrån att jag fokuserade överdrivet när jag gjorde knäböj på BP-passet igår. Ville liksom projicera rätt teknik till instruktören - utan juck, med lätt böjda knän, aldrig i viloläge. Trots att jag bara hade 2*5kg på stången åkte jag alltså på träningsvärk.

Nu är det bara jag och Alex hemma. Vi har 17 dagar som vi ska fylla med god mat, sport och roligheter. Jag börjar med att ladda upp mig själv - ensam med Kallurs kval och förhoppningsvis final och sedan Melodifestivalen.

Imorgon ska jag ta Ursviksmilen två varv. Hoppas träningsvärken gett med sig lite då, för det är verkligen kuperat.

Längd: 9,2 km
Tid: 48:18
Genomsnitt: 5:18/km
Jag sprang om: 2
Blev omsprungen av: 0

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vilken trevlig blogg! Älskar också löpning och här fann man inspiration minsann :)
Lycka till!

MarathonMia sa...

Tackar! Och välkommen hit!