Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

fredag 9 juli 2010

Saknar mitt träningsflow...

...när jag tränar mycket, jobbar mycket och har fullt upp privat flyter mitt liv framåt i ett härligt "flow". Ju snabbare saker cirkulerar omkring mig, desto lugnare och inåtgående går mina känslor och tankar. Yin och Yang. Balans och Harmoni.

Skönt flow under en het morgonjogg innan Berlin Marathon med KarinTri i september förra året. Foto: privat

Nu har jag inget träningsprogram. Det ligger en säck "att-göra-träning" framför mig men det har inte blivit schemalagt. Därför blir det inte av. Sån är jag.

Jag fick en extra vilodag på inrådan av Naprapaten. Allt för att behandlingen av mina stela strumpor (vet inte vad hinnorna runt musklerna heter...) skulle få tillgodogöra sig. Så idag står jag här. Blank. Oskrivet schema och en coach på träningsläger i Davos. Tog inte med några löparkläder för att springa på lunchen. Inte likt mig.

Jag gillar känslor. Jag gillar saknad. Jag älskar att det river i hjärtat och svider i benen. Jag gillar att få göra någonting åt det. Ta tag i, och lösa problemet. JAg älskar att vara här och nu. Inget Yin utan Yang.

Lunchrasten kommer härmed ägnas åt planering. Träningsplanering. Upp ur säcken kommer jag plocka:

* 8-12 kilometers löparpass
* Långpass
* Backpass på Västkusten
* Ultraträningspass
* Kanske testspringa en del av gamla maratonbanan
* yoga
* Armhävningar och situps
* Dejt med Camilla
* Dejt med Ingmarie
* Börja träningen av att klara 1 chin.

Börjar givetvis med att ta en tur runt Kungsholmen ikväll!

2 kommentarer:

Fitnesscoachen sa...

Planeringen är ju nästan lika rolig som själva träningen! :)

Träningsglädje sa...

förstår precis vad du menar!