Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

måndag 19 juli 2010

Skaka rumpa!

Nä - så är det inte. Visst vibrerar det - och visst känner jag mig som en hackspett med hjärngummibandet på svaj... men gött är det. Det är Power Plate jag snackar om.

Jag körde ett pass med Ingmarie och Annelie förra veckan. Ganska kort, bara lite överkropp och hamstring. Sen lite massage och skön stretch. Attans vad det ger! Vaknade upp dagen efter med träningsvärk i armarna efter 3 minuters armhävningar. Det tar tio gånger mer!

Eftersom jag unnar min kära naprapat lite semester från att sticka nålar i mig så kör jag två PowerPlate pass som rehab och stretch denna vecka. GAX TransScania är pinsamt nära nu. Mindre än 3 veckor. Typ tvåochenhalv.

Vad i helvete har jag gett mig in på? Äsch - Var Sak Har Sin Tid - tänker på 246 kilometer senare - först till PowerPlaten!

2 kommentarer:

anneliten sa...

Som en cosmonaut på väg mot återhämtning efter lång tid i viktlöshet - så känner man sig!

MarathonMia sa...

Ja - tänk om det fanns en Carola-stormvind-fläkt framför så skulle vi se ut som vi flög i rymden! cool.