Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

måndag 12 juli 2010

Har du bestämt dig?

Frågan ställs hos Träningsglädje.

Klart jag har bestämt mig. Kolla in den här planeringen!

Rosa visar träning och vila. Lite prohab och stretch i anslutning blir fint. Foto: privat

Jag har startat långsamt, långsamt med att låta benen kicka igång sig. Långsamt är ledordet denna vecka. Och yogan ska in. Lovar. Allt för att jag ska vara på topp den 6 augusti.

Har DU bestämt dig?

6 kommentarer:

Ann-Sofi sa...

Hej Mia! Det där med yoga är nånting som jag mer och mer har börjat fundera på att börja med. Känns som det behövs, men samtidigt är det lite "bortkastad" träningstid! Vad tycker du? En fråga till: Vad skulle vara en bra träningsmängd per vecka för att göra en bra tid (2 tim) på GöteborgsVarvet nästa år??

MarathonMia sa...

Hej Ann-Sofi: Jag ska ge yogan en chans :) har också tyckt att det är bortkastad träningstid - men har nu vänt på det och tänker se det som en investering - men det måste ske när JAG kan - inte på gym.

När det gäller din träning vet jag inte hur mycket du tränar idag och vad du anser vara en bra tid på Göteborgsvarvet :). Alla har vi ju olika förutsättningar. Maila gärna på marathonmia@gmail.com och berätta vad du vill så kan jag nog tipsa lite.

Petra sa...

Låter härligt och jag ser att du har många trivsamma punkter på denna veckas schema :)

anneliten sa...

Underbart med en papperskalender! Längtar lite tillbaks till det när jag ser bilden. Jag har lärt mig att jag måste lägga in min träning i min outlook på jobbet - på så sätt får jag en helhetsbild och träningen blir av i större utsträckning.

Ingmarie sa...

Visst fasiken har jag bestämt mig! Det där på söndagen ser spännande ut....:-)

Livet enligt Jenny sa...

Härligt att se nån annans träningsplanering. Yoga säger dem är kanoners för oss löpare så det är bra att du är bestämd på att göra det denna vecka. Ha en go vecka!