Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

torsdag 22 juli 2010

Packad - bästa uppladdningen?

Jag behöver ju inte leva i, och andas GAX Trans Scania hela tiden... det finns ju så mycket annat härligt här i livet.

därför har jag sett till att vara färdigpackad redan nu. I och för sig så får inte tävlingsväskan plats i sommarbilen jag ska semestra i så detta var alternativet. Det är ju inte som att packa väsken till ett 10 kilometerslopp direkt. Vår lilla runda tar nog 2 dygn, vilket innebär två dagar och två nätter... och jag vet inte nu vilket väder det blir.Ett linne, två kortärmade, två långärmade, två vindjackor, ett par korta, ett par 3/4 och ett par långa tights, 3 par hotpants, 5 par strumpor, vätskerygga + bälte, pannlampa, handduk, Garminladdare, extrabatteri, förbandslåda, keps, förstahjälpenfilt, 2 par skor, regnponcho....

Jag tycker att det är superviktigt att springa i IF Linnéas färger - tydligen tycker jag att det är mindre viktigt att mangla lakanen...men orka liksom.

Lilla matlådan...med torrfoder, våtservetter, Ipren, Alvedon och Vaselin... bland annat.

Nu är väskan packad - på väg ner till Skåne så att kläder och skor får acklimatisera sig och förstå sig på språket. Följebilsfunktionärssupportrarna kanske till och med vallar skorna...

På ett sätt har jag skickat iväg en del av ångesten - nu ska jag bara leverera mig själv dit om två veckor och genomföra årets tredje och sista fokusering - nämligen att ta mig i mål på 246 kilometer.

10 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, det var en hel del men så ska ni ju springa långt oxå. Ni bär allt detta själva i ryggsäck? Eftersom loppet sträcker sig över två dygn, hur gör ni med sömn?
/Karin

Dunceor sa...

Får hoppas det inte blir några språkförbristningar sen med era grejor när den varit i Skåne ett par veckor ;)

Det börjar närma sig nu med snabba steg och det ska bli väldigt coolt att följa er på detta äventyr.

anneliten sa...

Vissa hävdar at tlöpning är enkelt - allt du behöver är ett par skor ;-) Dessa vissa är nog inte ultra...

Mayumi sa...

Mia, jag VET att du kommer grejja detta helt galant :)
Du har min röst på Årets Träningsblogg oxå ;) *kramen*

soffan sa...

Jag kan ställa upp som tolk om språkförbistringar uppstår :).

helena sa...

Hmm det är ungefär lika stor packning som jag tänkte ta med mig i september... när jag drar iväg med en ryggsäck för ett àrs jorden runt resa ;)

Blir alltid sà glad och motiverad av din blogg! Du är en riktig förebild! Lycka till om 2 veckor!

Unknown sa...

Sa du eda möed grejor å ingen maud. Fröjtapåror eller jorbär med fleude ei ente domt, rabbemos åsse.

E de ente skrualös ad lubba dir i Mallme?

Sofie RW sa...

Svar på min fråga fanns redan eftersom jag tänkte fråga hur man kan följa er, men om Kattis livebloggar är det ju fixat. Ni tänker då på allt... :)

Sirpa sa...

Kul att vi får följa med er på resan via Karin:)
www.sirpaspringerigen.blogspot.com

Fredrika sa...

Är löjligt förtjust i att du har organic raw bars i packningen! De är BÄST!! :D