Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

söndag 25 juli 2010

Prinsessan Leia frukost-tipsar i Göteborg...

... och här i Strömstad regnar det, så det blir en kall, skön löptur om en stund.

Ju mer jag vilar destor segare blir jag. Ju mer jag hoppar över att träna desto stelare blir jag. Alltså tänker jag ta kontroll över situationen. Så stel och "kort" som min hamstring är idag har den aldrig varit. Två dagars vila - blah. Nu blir det jogg, situps och armhävningar varje dag. Lite semesterlugnt sådär. Och en och annan tricepsdip kanske.

Igår bestod träningen i att hoppa studsmatta som Prinsessan Leia - jag lekte Star Wars med brorsbarnen.
Stor- och lillprinsessorna Leia i studsmattan.

Jag hade gott om energi - kanske kom den för den underbara frukosten som jag åt i Göteborg på Kafé Fröken Olsson - den kan jag varmt rekommendera!

Rättvisemärkt kaffe, ekologiska alternativ, blåbärsmoothie, hembakat, hemmagjord marmelad, ägg, nyttigt bröd - onyttigt bröd, kanelbullar, yoghurt i olika varianter och för en tia extra (grundpris 89:-) kan du välja gröt eller pannkakor. Yummie!

5 kommentarer:

Fitnesscoachen sa...

Jag älskar fröken Olssons!!

Träningsglädje sa...

wow - snyggaste flätorna ever!!!!! och du har inte ens sprungit, vad är detta?? jag röstar för denna frisyr på gax!!!

Unknown sa...

May the force be with you :)

Anonym sa...

Men gud! Vad snygga ni var med flätorna!!
Jag håller med Sara!
Frisyren klart på GAX!! Yes!

Lycka till gumman!

Louise sa...

Härlig frukostbuffé!
Hoppas du laddar bra nu med lite lugn semesterjogg, som du kallar det.