Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

tisdag 20 juli 2010

jamen....

...så såg jag denna bild på mig på Facebook. Då trillade känslorna på plats. This is what it's all about!

Foto: lånad av klubbkamrat Fredrik Larsson

...för visst ser jag ut att ha roligt när jag springer?

8 kommentarer:

Moa sa...

Underbar bild och känsla! Precis det handlar det om! Du är The Queen of Fucking everything och har VM i pannben - 6-8 augusti sällar jag mig till hejarklacken: "Mia for president" och finns med dig hela vägen - jag tycker att det är sjukt häftigt att du ger dig på den här utmaningen. Utan dig hade jag aldrig vågat eller sprungit ultra. Tack Mia. Du kommer att gå i mål tillsammans med Staffan och skriva historia!
Kram från Herngrenskan

Lina sa...

Superhärlig bild, full av energi! :)

anneliten sa...

Jag tycker den bilden bör pryda nästa års inbjudan till SM!

DrAnnika sa...

Kolla in pinglan liksom!
Massa gladhopp och skuttighet är vad jag tänker på när jag ser den bilden!

Sirpa sa...

Japp underbar bild på en Mia i sitt esse. Spar/ankra in den bilden i hjärnans hårdisk o plocka fram när det känns tungt o du "ifrågasätter" vad f*n du håller på med. Springa=glädje för Mia! Kram
http://sirpaspringerigen.blogspot.com/

Sofie RW sa...

Skönt att du fick se ett foto på dig också så att du vet vad vi andra får se när vi ser dig!

Anonym sa...

Hej Mia
Tänkte bara tala om att du är den största motivationen till att jag tagit tag i mitt leverne
För ca 15 månader sedan orkade jag springa ca 70-80 meter. Sen dess lät jag bli kolhydrater ( LCHF-käk) i ca 5 månader och gick ner 17kg. samtidigt började jag så smått gå fortare för att till slut springa korta sträckor.
Nu orkar jag med 6-minuters tempo åtminstonde 10-km. även om jag ännu inte orkar föra disskutioner samtidigt som "Ni" verkar kunna..

Att läsa hur ta har utvecklats är en STOR inperationskälla.

Mina mål
Göteborgsvarvet 2011
Sthlm marathon 2012

Samt det egentliga målet, att springa JÄTTELÅNGT !!

Olle Nygren

MarathonMia sa...

Tack alla!

Olle: åh vad glad jag blir! Varm i hela kroppen. Om jag bara kan motivera en, eller två - då har jag kommit någonvart - tusen tack för att du delar med dig! Jag ske ge min viktnedgångshistoria någon gång framöver :) jag vet att DET om något bygger pannben.