Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

tisdag 13 juli 2010

Men mamma!!!

Hur fasiken kunde du ha de där fula solbrillorna och den fula kepsen när tv intervjuade dig? Och hur kunde du låta folk titta på det på bloggen?


Ja - hur kunde jag? Vi tänker nog olika min 17-åriga dotter och jag. Jag tänkte nog inte alls efter 20 timmars promenad med en gassande sol. I alla fall inte på hur jag såg ut. Jag tänkte smart. Jag tänkte på överlevnad. Att skydda mig mot solen - om än inte stilfullt.

Här jag gör min dotter till viljes och visar hur jag kommer att se ut nästa år när jag vinner Fotrally.

10 kommentarer:

Träningsglädje sa...

bra att du har bilden klar, lika bra att göra nästa års tv-intervju redan nu!! :D

Anonym sa...

Du är alltid snygg!

Anonym sa...

Hahaha, barn är sig lika och dissar det mesta. Själv tycker jag att du ser otroligt cool ut även i din, enligt dottern, "ful-outfit"...
/Karin

Anonym sa...

Hahaha, barn är sig lika och dissar det mesta. Själv tycker jag att du ser otroligt cool ut även i din, enligt dottern, "ful-outfit"...
/Karin

jumper sa...

Om jag får välja (men det får jag nog inte) så tar jag bonntösen uppe till höger. Hon med flätorna.

farsan sa...

Som löparnördar tänder vi nog alla på bild nr 1. Bara tanken på att svettlukten..

Bild 2 är det heller inget fel på -men det är ju inte samma.

anneliten sa...

Lite stolt är hon nog oxå, dottern!

Unknown sa...

Tonårsdöttrar vill dissa - och hon kunde ju inte dissa din prestation direkt! Hur underbara de än är de väl inte direkt kända för att vara praktiska och tänka i survivalkit banor. Och hon uppmärksammade dig - det kunde ju varit värre.

MarathonMia sa...

Träningsglädje: nästa år KRÄVER jag att tv är där när jag kammar hem segern - inte flera timmar innan - varför annars bära med sig tacktalet! ;)

Bureborn: Gulle! Förmodligen inte helt objektivt eftersom du också är löpare. Ungefär som med kompressionsstrumpor - det fulaste jag visste för 5 år sedan - nu dregglar jag :D

Karin: Eller hur är outfiten bra - jag har ju pokerface!

Jumper: Fast det var jobbigt att promenera med högaffeln och behöva mjölka alla kor på vägen...

Farsan: hmmm - skorna luktade inte direkt hallon.

Anneli och Helene: Hon är nog stolt - hon skrattar hjärtligt åt mina galenskaper och kallar mig pucko och idiot - självklart med kärlek i rösten.

Petra sa...

Jag tycker båda glajjorna är snygga!!