Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

onsdag 8 december 2010

Ni är ju tokgrymma hela bunten!

Tusen tack för att jag fått ta del av er! Jag känner mig så oerhört tacksam att få en inblick i alla små universum - ni är grymma. Tänk all energi som ligger bakom alla, alla kilometer vi springer tillsammans, hur energin/peppandet för oss en kilometer framåt i taget. Jag känner mig berikad. Ni inspirerar!


Sitter upptagen i 2-dygnsmöte...men hann klämma in ett militärpass imorse, efter 5 timmars sömn och en julmiddag skumpandes i magen. Att värma upp under stjärnhimeln, pressa ur benen totalt och sedan varva ner när solen går upp, går inte i ord att beskriva. Det är underbart. Det får mig att orka hela dagen i konferensrummet. Leende. Framförallt är jag imponerad av alla 16 som trotsade kylan och gav järnet imorse. Ni är också tokgrymma!

Frukost nummer 2 idag blev grönt te, fröfralla med leverpastej och en superfruitsmoothie. Kan behövas eftersom jag ska köra 3-minutersintervaller med FabFour efter dagens avslutade möte. Undrar om de ska få bära runt mig...? Jag kan ju kalla det militärinslag.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Mia,

Det är just det att du GÖR det, att du tar dig upp och tränar trots lite sömn mm som gör dig till en sån inspiration! Själv hade jag gladeligen legat kvar i sängen för att orka med en hel dags möten. :-)

hälsar Eva (Virvas kollega :-))

MarathonMia sa...

Eva: det har liksom blivit en rutin, och det var först på bussen jag kom på att jag faktiskt hade kunnat sova...men då var jag ju redan på väg :)