Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

fredag 17 december 2010

Bloggvecka i Monte Gordo!

Nu är det klart! Jag ska vara en av föreläsarna under träningsvecka 10 i Monte Gordo som anordnas av Springtime Travel tillsammans med Petra Månström och Kenth Svensson.

Här tar jag en morgonjogg längs stranden i Monte Gordo för två år sedan. Långt från snö och slask. Foto: privat

Vecka 10 (6-13 mars) 2011 bjuder vi in till en inspirerande Bloggvecka i Monte Gordo som ligger i Algarve i södra Portugal. Målet med veckan är att utöver de vanliga träningspassen sätta en bloggprägel på veckan. Det innebär extra många chanser till mingel, föreläsningar, paneldiskussioner och ett program som ni alla kan vara med och påverka. Känner vi på morgonen för att ta en eftermiddagsjogg till Spanien och äta tapas så gör vi det. Vill vi köra intervaller på stranden så gör vi det. Och så vidare.

Du får bland annat:
* Träffa andra löpare, bloggare, bloggläsare och experter på löpning.
* Mingla och snacka om dagens pass på vår dagliga ”After Run” i strandbaren.
* Lyssna på inspirerande föreläsningar. (MarathonMia bland annat!)
* Delta i paneldiskussioner om ämnen som berör löpare.
* Utvecklas som löpare och människa.
* En fin goodiebag.
* Delta i det ordinarie utbudet av träningspass med bland annat Friskis & Svettis och Team Stockholm Marathon.

Skynda dig att anmäla dig här – ange koden “BLOGG” i ”Kommentarer till bokningen” så du blir registrerad som deltagare på Bloggveckan och får en fullproppad goodiebag.

Bloggveckan vänder sig till bloggare, bloggläsare, träningssugna i allmänhet och så du förstås! För du hänger väl med?

13 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Vilken über-rolig idé! Hade hur gärna som helst hängt på om det inte vore för att jag redan var bokad dit ner fast två veckor senare! Attans vilken dålig tajming!

Ann sa...

Låter superskoj!! Jag åker dock ner när ni åker hem...den 13/3. Typiskt!!!

funrunmary sa...

kul! hoppas ni blir många som kan inspirera varandra! Själv är jag i alperna och åker skidor den veckan - inte illa det heller!

Magnus sa...

Det ser jag verkligen fram mot!

Jessica sa...

Vad roligt, då ses vi där!

Louise sa...

Tja, vad är väl en blogg- och löparvecka i Monte Gordo? Den kan ju vara både långtråkig och enahanda och jobbig och... och... och alldeles UNDERBAR! *lägger hakan i händerna, tittar ut genom mitt vindsfönster i slottet och suckar* Hoppas ni får en härlig vecka! :)

marie är mitt namn sa...

Vem vet jag kanske dyker upp som "gumman i lådan".

Kram

J sa...

Äh, jag som är bokad för 20 mars-3 april. Jag måste ju tydligen flytta dit :)

Petra sa...

Jag är så glad att du kommer med!! STOR KRAM

Camilla sa...

Nä, jag hänger inte med... Men jag måste ändå få gratulera till detta fantastiskt roliga uppdrag! Lyckostar som kommer att få lyssna på och springa tillsammans med dig!

Unknown sa...

Låter helt enkelt för bra för att vara sant. Tyvärr mitt i mina studier till idrottsmassör så jag måste passa. Hoppas på ett lika bra startfält till nästa års evenemang!

Peace Love och Löparskor!

Marre sa...

Åh vad kul! Lyllos de som får tillbringa tid med dig där!

Ingmarie sa...

Åh vad roligt att det blev av! Jag åker inte med och jag tänker suga ut så mycket jag kan av dig här hemma i stället. :-)