Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

söndag 12 december 2010

2xDubbar, 4xTomtar och 5XSkinkor

Här rivstartade jag helgen genom att inte bara bära däck, jag hejade även glatt på medan brorsan bytte från sommardäck till dubbdäck på min bil i fredags. Det var på tiden... Dubbar nummer 1 avklarade.

På lördagen träffade jag Tomte nummer 1 och tog emot dubbar nummer 2. Fick en för tidig julklapp som jag provade i hallen och ville inte ta av mig... tänkte först ha på mig dem på Linnéa-festen men sonen tyckte jag såg nördig ut...

Jag vet inte om Shrek-mössan gjorde mig mindre nördig, men den matchade Cecilias tomteluva med Rudolf på rätt bra. Vi pumpade skinka.

På lördagen spelade sonen fotbollsturneringen "Skink-kuppen" och gick till slutspel på söndagen. Hans lag var 3 mål ifrån att vinna skinka. Jag gick miste om skinka nummer 1. Samtidigt som skinkan vanns av någon annan pumpade jag och Cecilia våra 4 skinkor när vi sprang 3 varv runt TEC-banan. Vi stannade och drack kaffe/julmust och åt lussebullar efter 2 sprungna mil och brände lite mer bacon på de tredje varvet.
Här är gänget som testade banan. 3 stycken som tomtar. Det var grymt kul att springa med de nya icebugsen som hade bra grepp. I god ultraanda hjälptes vi åt att navigera, peppa och berömma varandra för genomförda lopp. Jag lyssnade lite på Andreas Falks tankar på sin närmaste tävling, ett 72-timmarslopp i USA i slutet av december. Där är planen att han ska springa drygt 40 mil. Det är mitt rekord på en månad. Han är grym den mannen.

Under de 3 milen jag sprang runt TEC-banan fokuserade jag på att pumpa energi ut i naturen och skogen - energi som jag senare ska pumpa tillbaka på varv 13 eller 14 i april då det kan kännas lite tungt. Som avslutning ger jag er en bild på julkortet vi var en del av idag!

2 kommentarer:

Camilla sa...

Va??? Sprang du i Täby idag? Ni hade kanske hunnit smita iväg när jag kom joggande dit hemifrån strax efter halv två. Var där på funktionärsmötet.

MarathonMia sa...

jag såg dig jag såg dig jag såg dig! Jag sa till Cecilia "det där ser ut som Camilla" - Nähe sa hon så åkte vi hem.

sjjjjjit då.