Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

söndag 18 april 2010

Världsmästare i att ta det lugnt!


Nehe du! Inte jag inte. Det kryper i hela mig när jag måste sitta still. Och eftersom söndagen bjuder på strålande vårväder i Stockholm betas inomhusaktiviteterna av raskare än raskt! Jag springer ju inte med TSM, jag är inte anmäld till Water Run och inte med på Blogger Boot Camp så jag har snickrat ihop mitt eget schema:

- boosta med råggrötsfrukost och köra 100 armhävningar
- städa (ääälskar faktiskt att städa)
- sätta igång en tvättmaskin
- springa runt Kungsholmen
- fika på dotterns café
- kolla på fotbollsmatch
- promenera med bästis
- laga middag och fixa matlåda
- fixa iväg alla inbjudningar till min fest
- packa NMT-väskan för imorgon bitti
- avsluta dagen med 100 situps

Under tiden jag gör allt detta njuter jag av att ha så många fina människor omkring mig som berikar mitt liv. Det är fantastiskt att lyssna på andra och sedan få gå omkring och fylla mina tankar med berättade historier och upplevelser. Jag liksom "samlar" på dem.

Vad gör du idag?

9 kommentarer:

Jenny sa...

Vilken härlig dag! Jag ska ut på ett lugnt 16-km pass med pojkvännen och lite kompisar, de får agera broms om det behövs. Men det behövs nog inte för igår körde jag ett brutalt 2-timmars styrkepass med burpees, björngång, grodhopp och liknande. Ska bli skönt med lite genomströmning i musklerna.

Elin sa...

Skriva klart en tenta och njuta av det fina vädret.

soffan sa...

Lååång frulle med bloggläsning (multitasking... ;)?), långpromenad i solsken med god vän och hund, min härliga söndags-RPM. Gilla söndagar :)!

anneliten sa...

Välplanerad som en projektledare!Packa väskan i förväg önskar jag också att jag kunde göra... Att flänga runt som en galning och inte hitta grejorna på morgonen är inte bra för humöret.

Sofie RW sa...

Låter som om du har en bra plan för dagen!

Själv har jag myst runt hemma, lyxat till frukosten lite, joggat en bit, hem för att hämta med maken för glass-promenad, köpt jordgubbar (järnrika :)), och nu en liten surf-paus.

Marre sa...

Härlig dag! Själv balanserar jag hårfint mellan bakfylla och landsvägscykling.

Miranda sa...

Älskar att städa?? Du är ju inte rikitigt klok ;) ;)

Louise sa...

7 mils landsvägscykling i blåst o regn, bastu, jobb, familjemiddag. Samt förstås byta på tvättmaskinen med jämn mellanrum. Och mangla lakanen.

RosaMilton sa...

Trädgårdsjobb, ta hand om vattkoppsbarn, sprungit 13 km terräng (små skogsstigar blandat med stora!), tvätta, laga mat, förbereda föredrag på jobbet...