Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

torsdag 30 september 2010

Jag tror på tankens kraft

Jag tänker mycket. Jag gillar att sätta ord på det jag tänker. Jag gillar nya tankar. Ibland kan jag gilla att älta gamla tankar.


Med tankens kraft kan vi faktiskt ändra på hur vi känner. Så länge vi tror på det vi tänker.

Jag använde mina tankar flitigt när jag slutade röka för 8 år sedan. Varje gång jag joggade så tänkte jag mig fräsh. Jag tänkte på andningen och följde luften ner i lungorna, jag tänkte stenhårt att hjälpa syret ut i blodet, till hjärtat, vidare i kroppen så att det friska blodet kunde hjälpa till att bygga en liten, liten del av en ny cell. En cell som jag förmodligen förstört med nikotin innan. Jag riktigt kände hur jag med tankens kraft hjälpte till att bygga en friskare kropp.

Varje höst när det är hög, klar luft får jag tillbaka känslan. Jag tänker ner det friska och projicerar med tankens kraft ut det i min kropp. Och för varje andetag bygger jag den där Evighetsmaskinen.

6 kommentarer:

Ulrica sa...

Det du skriver är vackert. Det är liv. Glädje. Kraft.

Tack!

Susanne Löfgren sa...

Tankar är kraft! Då vi tänker runt 65000 tankar varje dygn och ca 95% av dem är samma som föregående dag, så inser man hur mycket man kan förändra och påverka med sina tankar! =) Är det inte helt fantastiskt?

Trillade in här av en slump för ett tag sen. TACK för en otroligt inspirerande blogg! :-)

Anonym sa...

Hej Mia!

Tack en toppenblogg och för tipsen om Berlin Marathon för några veckor sedan. Loppet var toppen! Benen känns ok men lite stela nu, var har du köpt dina kompressionstajts o vad är det för märke.

/Johanna

MarathonMia sa...

Ulrica: gillar både orden GLÄDJE och KRAFT. Fina.

Snusan: Tack för fin kommentar!

Johanna: Härligt! Klart att benen känner av en mara! :) konstigt vore väl annars! Jag ska skriva ett eget inlägg om kompressionstightsen senare (kanske imorgon) men här är i alla fall länken: http://www.supplystation.se/page_1243610811577.html

Löpning & Livet sa...

Höstluft är den bästa luften! Den ger verkligen ny kraft och energi till hela kroppen!

Cattis sa...

Jag tror oxå på tankens kraft, även om det kan vara mycket svårt att vända de negativa tankarna till något bra, när de är på besök, men med fina inspirerande bloggar (bl.a din) så blir det lite enklare.

kramkrma