Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

måndag 27 september 2010

Lidingöloppet på riktigtDet är sant. På riktigt. Jag står och hejar, vrålar, skriker och gråter. Men inte för att jag springer själv - bara för att alla andra kutar!
Nästa år måste jag springa. Ska jag göra Klassikern är ju Lidingöloppet en del av det. Det här året samlade jag kraft. Alla jävla kraft i världen!
Jag, Stekaren, Kattis och Ulf tog oss till Lidingövallen och träffade en drös IF Linnéaiter. Bland alla goingar kom självaste Anna Grundahl! Hon som knep hem Riksmästertiteln på Uppsalsa Monster Tour 100k. Jag är så stolt över henne och blev grymt taggad bara av att titta på henne. Endorfinerna och kicken jag fick använde jag till att heja.

Min fantastiske Adept Moa Herngren (som inte tränat, inte sovit ordentligt, utan stått och varit representativ på Bokmässan...) gjorde grymt ifrån sig... så väl att jag började grina. Brorsan gjorde 3:14 och Stekaren 3:04. Min egen måltid för nästa år är 2:44. Jag ska slå Mats - som dagen till ära sprang vackert och körde LL myyyyyycket snabbare än när han körde Klassikern.

Men satan vad ont det gör! Inte bara i halsen - bara i benen. Det ilar upp i ryggen bara av att titta. Jag har redan filat på Moa's schema för vintern och där ingår massor av backar och terräng - kul... Jag följer med!

10 kommentarer:

Tiotimmar sa...

Med den måltiden hinner du gå tillbaka till samma ställe som i år och skrika dig hes innan jag lunkar förbi (Jag är ingen riktig runner, men LL återstår i klassikern).
/"tiotimmar" Magnus

Ingmarie sa...

Klart du är med på HELA nästa år. Härliga bilder. kan man förresten byta nybakt bröd mot nybakt kaka? :-)

Petra sa...

Jag tycker att den måltid du satt är på tok för snäll. Jag är säker på att du kniper silvret, du är urstark i benen och kommer att mosa alla de där backarna runt banan! TACK för peppande hejarop, Super-Mia :-) Kram!

Karin sa...

Fast Mia, inte kan du satsa på 2.44??? SEX ynka minuter från silver. Givet måste du satsa på 2.38. Max.

Moa sa...

Underbart Coach - ser fram emot backarna! Du fetägde Lidingöloppet för övrigt - vilken ultragrym hejarklack! Du måste förbättrat sluttiden för samtliga deltagare:) Kram Moa

MarathonMia sa...

Hmmm - kanske felformulerat.

Mitt mål är att klå Mats tid som var 2:44. sådärja!

Anonym sa...

Tack för superpepp! Jag fick nya krafter efter att ha hälsat på dig!

MVH

Kajsa

Jerry sa...

Vad du hejade bra! Tack ska du ha!

:o)

Alexander sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Alexander sa...

Jag måste också säga tack för alla hejaropen. Jag var helt slut när jag passerade dig men på något fick du mig att plocka fram de där sista krafterna. Tack för stödet ute i skogen