Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

torsdag 2 september 2010

Ju mer jag har att göra desto mer bokar jag in..

Känner ni igen er!

Jag har fullt upp på jobbet. Råkade någongång i våras säga JA till Klassikern nästa år och vips är jag bokad till Vätternrundan.

Men det är ju långt dit. Så är det alltid. Stora grejer kan man tacka ja till så länge de är låååångt borta. Sen finns ju tanken och intentionerna att jag ska hinna träna till utmaningarna också... och plötsligt är det bara några veckor kvar.

Jag undrar vad mer jag lovat under hekitska perioder - som kanske knackar på dörren snart.

10 kommentarer:

Träningsglädje sa...

äsch de där utmaningarna snyter du ur näven. haha. :p (eller är det i näven? ...man snyter ju ur näsan? äsch, skit samma)

Anonym sa...

hmmm... som en igel har jag lovat att ligga på dig så att du blir anmäld pronto. Har du snackat med Kattis om Comrades? Hon sitter som sagt på stålarna. Flyg måste bokas också.

/Fredrik

Louise sa...

:) Vätternrundan grejar man med ditt pannben (och en hyfsad cykel), men VL/ÖS kan bli lite jobbigt om det inte blir några bra vintrar. Det går väl med hjälp av pannben det också, men det kan bli många skavsår på vägen till Mora!
Vansbro är väl kallt, men görbart - har ingen erfarenhet själv, och LL är väl piece of cake för dig!
Men klassikern verkar vara en utmaning helt i din stil, så kör hårt! Heja dig!!!

anneliten sa...

ilken tur att din coach lärt dig pumpa cykeln!

anneliten sa...

Vilken tur, menar jag. Mitt tangentbord segar på "v"

Camilla sa...

Vätternrundan -min favorit! Ska du starta tidigt eller sent?

Larubsson sa...

Då ska jag äntligen få se dig live :) Bor väldigt nära där ni cyklar, för jag antar att du tar rundan på 30 mil

Kram

Ingmarie sa...

haha. Så där gör jag med. Tänker att "åh det blir perfekt för DÅ har jag tid".
Jo tjena...

10Sekunder sa...

Japp, det är därför jag å bror skall springa "Jättelångt" 2013. Det är ett helt hav av träningsmöjliheter fram till dess.
Dessutom kan jag inte se den minsta förkylning eller annat träningsavbrott i min kalander fram till dess.

Sirpa sa...

Funderar ofta på när detta magiska "sen" med eoner av tid ska komma? Eller är det vi själva som väljer att ha det såhär hektiskt äh? Nääe kan de va så?? He he
Det gäller bara att välja "rätt" saker att fylla sin tid med. Saker JAG VILL göra, och inte saker nån annan vill att jag ska göra, lixom.
Så ja, jag känner igen mig...