Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

tisdag 28 september 2010

För en god sak

Nu i helgen 2-3 oktober är det Rosa Dygnet. Träningsglädje Sara ska köra Spinning i 24 timmar. Hon satsar på att samla in 24.000 kronor till cancerforskningen.Foto: lånat från Sara

Tidigare i år gick min styvmor bort i cancer, bara 50 år gammal. Cancer är en elak sjukdom som inte lämnar någon oberörd. Det kan hända mig, dig eller någon i vår närhet.

Gör som jag - var med och sponsra Saras spinningcykel. Märk ditt bidrag med Förnamn: Träningsglädje och Efternamn: Ditt fullständiga namn. Ett litet bidrag är bättre än ingenting. Så hoppa över att gå på Systembolaget denna vecka och lägg vinpengen på något godare. Tillsammans kan vi vara med och förändra framtiden för många familjer.

1 kommentar:

Träningsglädje sa...

tack för din support!! jag ser fram emot en ömmande rumpa och svullna fötter - jag ser fram emot att ha många virtuella medcyklare på mina axlar!!