Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

tisdag 21 september 2010

21:30 på TV4 Sport ikväll såklart - Sverige Springer

Idag är jag alldeles spattig. Jag hoppar upp och ned på stolen hela tiden, vilket förmodligen är superbra för min stela, knutiga rumpmuskel (det ligger en tennisboll på stolen...) Say no more.

Istället för att jag håller träningen "Långa Backar" idag på IF Linnéa så kommer självaste Rune Larsson att gästinstruera oss.

Det finns ingen hejd på min entusiasm, borde kunna tappa upp den på flaska och sälja innan starten på Lidingöloppet på lördag. Jag är som en vandrande, gigantisk Rune-kaka fylld med energi. Har tvingat med mig min adept ikväll, fast njaeee... hon var inte så svårövertalad.

Undrar om vi ska springa 5 mil eller ro över Atlanten? Jag skulle kunna göra vadsomhelst i sällskap av min idol. Allt är möjligt.Foto: lånat från Springtime.se

2 kommentarer:

Marre sa...

Åh, vad avis jag blir. Jag är ett stort fan av Rune. Har köpte miljarders flaskor till mitt vätskebälte bara för att han säljer dem på mässor i samband med springlopp.... :-)

Du var som vanligt fabulous på TV! Ny karriär kanske?

MarathonMia sa...

hehe - det där med Prefecta vätskebälte... jag har inte köpt något än, tänkte ha det kvar som nödlösning när jag inte längre kan stalka Rune ;)

hualigen för TV, jag gillar inte att varken se- eller höra mig. Fröken pretto - men tackar för komplimangen och ska ta den till mig.