Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

söndag 8 augusti 2010

Rapport 10 från supportteamet Kattis & Ulf

Cirka 15 grader och regnet fullständigt öser ner.

Supportteamet möte upp Mia ca 25 km från mål där torra strumpor, rena skor, ny energi fylldes på samt Ulf hoppade av och tog sällskap med en glad och positiv Mia.

Nu i skrivande stund kom Mia och Ulf till Torup, ca 15 km från mål, torra kläder hämtades snabbt och ombyte sker just nu, återkommer när jag fått en statusrapport.

6 kommentarer:

Frykenmo sa...

Härlig läsnig, det är bara 15km kvar. Vilken helg.....

Marre sa...

Åh, snart i mål, jihaaaaa!

Pernilla Hult sa...

What a lady! :)

Lisette sa...

Följer loppet med spänning! Mia, du är GRYM!!!

Anna (Orka mera) sa...

Så himla spännande att följa denna resa! Go Mia go, du är grymt nära!!!

Anna sa...

Snart i mål Mia!!! Grymt häftigt. Jag var borta vid mål och tittade efter dig för en stund sedan. Tyvärr måste jag i väg snart, hade varit kul att träffa dig IRL. Kör på det sista nu. Du är sanslöst grym!