Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

måndag 14 juni 2010

Var Sak Har Sin Tid.

På tal om tid. Fick två klockor i födelsedagspresent. Den ena av min namne Mia Thomsen och hennes tjejgäng - supersnygg. Den andra var ätbar (också supersnygg) och såg ut så här:
Fantastiska Johan bakade en Garminklocka och har dekorerat den med min tid från TEC. Mycket arbete och omtanke bakom denna - känner mig otroligt hedrad! Foto: Johan Thidell - tillika bagare.

När jag fick startplatsen till Comrades lovade jag att springa-varje-dag-solen-skiner. Jag älskar ju mer att springa i dåligt väder... eller jag älskar att springa oavsett väder - så det ska väl inte bli så svårt.

Nu ska vi ju inte ta ut loppet i förskott. Det händer ju lite däremellan! Var sak har ju liksom sin tid. Jag har ett stort lopp kvar som är det sista riktigt viktiga målet för mig i år- GAX Trans Scania i augusti. 153 miles, det vill säga 246 kilometer. Typ skitlångt. I alla fall Sveriges längsta lopp i år tror jag.

Börjar så smått med att köra Parloppet med Coachen imorgon (vi är team Kossan Bernie) och avrundar snyggt med Jättelångt på lördag.

Dessutom ska jag inkassera min present från Camilla och Ingmarie om 83 dagar. Jag hoppas att inkasserandet består av en kram... efter utförd Tjejmil :)

11 kommentarer:

Kalle sa...

Jättefin och jättegod tårta!

Ps. ses på parloppet i morgon där jag och kompisen Kicki är laget
KallKick. Kicki som hade fria händer att välja namn tyckte att det omvända var för kaxigt! KickKall då det kunde uttalas Kick all = spöa alla:-)

Löpning & Livet sa...

Det är den finaste tårta jag sett ju!

Jag funderar också på tjejmilen.. Något säger mig att du kommer ta revansch då (från tjejmilen 08) och segla förbi mig där mot slutet (om du inte ligger före hela vägen vill säga) :)

Tobias sa...

Fan vilken cool tårta! Riktigt imponerad av bagaren!

Vad kör du för skor på Jättelångt? Trailskor eller vanliga? Jag går i valet och kvalet vad jag ska välja. För nu ser det ju inte ut att bli regn och då kanske jag kommer till start... ;-)

Unknown sa...

Å en sån tårta vill jag ha efter NY maran 2012 =D

jumper sa...

Jag brukar hävda att "Garmin är skit", men här måste jag göra ett undantag. Heder åt konditorn (Vem?). Gratulerar!

Anonym sa...

Jösses! Internetskugga har sina ´(avig)sidor. Men visst har jag grattat dig till superduperresultatet i Stockholm? Om inte - GRATTIS! Och så ett lika stort GRATTIS på födelsedagen. Så här lite lagom i efterskott.
Just det. Du är underbar. Det vet du, va?

Anonym sa...

Vilken underbar löpar-nördig tårta!
Karin

MarathonMia sa...

Kalle: KickKall var ju hur coolt som helst! Klart vi ses där... hehe - är det tävling?

Andréa: haha - jag får nog skicka dig på ett träningsläger (Army?) så du får bära mig runt Tjejmilen - loppet går två veckor efter TransScania :)

Tobias: Visst är den cool! Jag äger inga trailskor så jag kör Asics 2140.

Jesper: Du får låna min kompis en helg!

Jumper: Eller hur! Johan Thidell - tårtbakare.

Bureborn: Åh - tackar finaste du. Blir alldeles blödigt tårögd.

Karin: Nördigt helrätt! :D

Camilla sa...

Hur smakade tårtan? undrar jag nyfiket... Och det är klart att vi tar emot dig med stora famnen efter att du sprungit i september!

MarathonMia sa...

Camilla: tårtan var superb! är lite orolig över vilka färgämnen som använts ;) men jag mår fortfarande bra. Inser att tjejmilen är en hel måååååånad efter GAX så jag är nog återhämtad.

Karin Engen sa...

Vilken underbar tårta! En sådan vill jag med ha när jag fyller år :) Men jag antar att det bara är en sådan man får när man fyller jämt...men om tre år blir jag ändå 25, kanske något att önska sig tills dess?

Hoppas det gick bra för Team Kossan Bernie idag :)