Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

torsdag 1 oktober 2009

Var får du all energi ifrån?

Hur orkar du? Jag får frågan rätt ofta.

Jag har funderat en hel del på det där. Jag har nog alltid varit ganska rastlös och aktiv. Jag vårdar de stunder av vila som jag själv väljer. Alltså inte att sitta i soffan och titta på TV, kanske har jag någon dold bokstavsförkortning som spökar. Jag är superduktig på Power-rest, gå in i min bubbla och bara vara för ett par minuter. Reload likt en trampdriven grunkamonk. Jag är urdålig på att vara vaken efter midnatt. Jag är självuppladdad - med bra mat och rätt inställning. Och så fysisk träning förstås. Och lite hjärngympa.

Jag väljer positiva energikällor. Jag väljer bort negativitet och bitterhet. Jag väljer Glädje.

Idag har jag börjat ett nytt jobb, det förra jobbet avslutade jag vid 23-tiden igår kväll. Visst skulle jag behöva lite semester, och då börjar jag genast tänka på Trining Camp i Monte Gordo... (kolla in den svartklädda löparen i Springtime-broschyren *visslar ödmjukt*). Fast denna typ av "trötthet" som kommer från hjärngympan botas ju bäst med en löptur! Nu, medan datorn uppdaterar password och inställningar "vilar" jag lite. Bloggar och hittar positiv energi hos andra bloggare.

Jag drivs av glädje, härliga människor, träning, utmaningar och utveckling - Vad driver dig?

****************************

6 kommentarer:

Anna (Orka mera) sa...

Nämen hur kunde jag missa detta??? Har lusläst broschyren minst tjugohundratolv gånger men missat dina flätor! Värsta kändisen ju!

Elin sa...

Såg att du var med på många bilder i tidningen :-)

Träningsglädje sa...

lycka till på nya jobbet mia!!!!

Fredde sa...

Ingenting just nu. Jag går på tomgång. Förslag på hur man tar sig ur det?

Bergsgeten sa...

Jag finns ju med där oxå(I Katalogen)...

MarathonMia sa...

Anna: Hm - jag ska säga åt fotografen att ta närbilder nästa gång ;)

Elin: jomenvisst - poppar upp lite här och var, en fläta där, en sko, en ryggtavla...

Sara-Puman: Tackelitack :) Du vet hur det är!

Fredde: Dippar är bra - för då kommer toppar. När jag får depp blir jag melankoliskt "glad" - För att KÄNNA är det bästa som finns!

Bergsgeten: Linslus!!! Du syns ju hur bra som helst! Kanske kan donera en IF Linnéatröja till dig om du ska exponera dig sådär i framtiden! :) Några fler lopp på gång?