Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

torsdag 8 oktober 2009

SuperDuper

Min nya chef använder ordet frekvent.

Igår arbetade jag i 11 timmar, hade långa möten med min nya chef. Som är tysk. Han ansåg att saker var SuperDuper- important/magazine/funny/problem/company/skills... ja ni förstår. Jag kunde inte riktigt släppa SuperDuper och gav gårdagens lunch SuperDuperokej. Köttgryta och potatis. Och en helt okej sammansatt sallad.

När jag sedan lade rabarber på en SuperDuperstor sharonfrukt var ju näringsintaget nästan uppe i 30% av dagens Mia-nojja-behov. Klunkade i mig färskpressad apelsinjuice och höjde barometern lite. Vid 17-tiden var min hjärna stekhet, mina vilda-gröna-ögon något trötta, och jäspmusklerna stela (svårt att hålla emot). Vi satt i chefens lilla rum utan syre - vips dansade kakorna med chokladöverdrag fram. Mums, mums... i vanliga fall skulle barometern sjunka på grund av transfetterna - men jag såg det som bränsle för den stundande återhämtningsjoggen. Vid 19-tiden fick jag nog, tackade för mig och tog mig till SuperDuperhotellet där de med vaniljolja i en skål försökte dölja röklukten. Hoppade snabbt i löparstassen och slängde mig ut mot skogen. Kolsvart. SuperDupermörkt. Körde istället en sväng....moahahahaha.... runt kontorskomplexet i industriområdet. Närmare bestämt 6 svängar. Det tog så många varv att få ihop 5km.

Middag intog jag och månadens bokcirkelbok "Om Gud" på en Grekisk restaurang som serverade SuperDupergod vitlöksmat. Grillspett, ris, sallad och så beställde jag bön- och tomatgryta. Låtsades att dagens intag slutade på 100% bra saker och räknar bort chokladtårtan och rödvinet som slank ner (boken krävde det).

Idag har jag skakat Vitargo - var inte tillräckligt snabb och gjorde det SuperDuperdumma misstaget att använda en Vitargoshaker istället för min Tupperwareshaker. Bad misstake. Kladdigt, spilligt och med klumpar i tapetklistret.

Min uppladdning inför SUM fortsätter. 1 dag kvar. SuperDuperkul va!?

4 kommentarer:

staffan sa...

Mia:

Ettt superduperblogginlägg helt klart :=)

När du ändå är i det underbara staden be att få en dryck som heter : spezi det ge dig styrka inför SUM lovar.

Ha en superduperkväll så syns vi på lördag.

/S

Kalle sa...

Börjar undra lite om inte SUM egentligen är en förkortning för:
Superduper Ultra Mia ;-)

Anna (Orka mera) sa...

Det kommer gå superduperbra!

MarathonMia sa...

Hick...Staffan - har precis dragit 3 Spesi... det var ju öl ju - bra kolhydratsladdning :)

Kalle: Hmmm - våga inte skoja bort vår tävling på lördag. Jag laddar för fullt.

Anna:Superduperbra is the word!