Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

måndag 5 oktober 2009

Laddning

Urladdning, nerladdning och uppladdning...

Urladdning... Jag har ingen som helst koll på vilken form jag är i. Inte löpmässigt i alla fall. Kroppsmässigt har jag lagt på mig några kilon (god mat med Stekaren och för mycket finrestauranger med jobbet). Efter GAX och Berlin Marathon känns det som alla depåer är tömda. Jag dansade dessutom ut den sista styrkan i fredags. Nu försöker jag febrilt fylla på med lax, spenat, blodpudding, apelsiner, nötter, rödvin :), grönsaker i mängder, ris och bulgur. Och så havregrynsgröt förstås.

Nerladdning... Jobbar numera på ett Linuxföretag och har inte riktigt lärt mig ladda ner/uppdatera programvaror från Garmin, kamera och annat o-web-baserat jox. Måste nog schemalägga en timme teknikträning vid datorn.

Uppladdning... Igår blev det sköna 16,5 km i Ursvik Extreme tillsammans med Ken. Det kändes tufft vid 10 km (efter att ha sprungit fel pga av Hundprov...och fått mördarbacken 2 gånger :) - bonus!) men lekande lätt efter 14 km. Snittempot blev 6:07/km och medelpulsen 158 (172). Morgonen ägnades åt NMT och lerträning. Dagens träningsplats blev den leriga ridstigen med vattenpölar och geggamojja, vi brottades och kröp under polarnas hårda magar när de stod i plankan. Det var en skön genomkörare men inte så mycket löpning. Jag hoppas innerligt att jag inte behöver kräla så på Sörmlandsleden på lördag - då ska jag dansa fram genom skogen.

3 kommentarer:

Dunceor sa...

Jag vet inte om Garmin grejorna funkar i Linux, jag vet att någon försökte utnyttja det öppna API:et för att skicka över grejor.
Får man fråga vilket företag det är?


Japp SUM ska bli skoj på lördag!

MarathonMia sa...

Dunceor: Japp du får fråga: Jag svarar: "Källan" ledtråd Öppen källkod :)

Jag har en gammal PC-häck med Windows som kanske kan sparkas igång hemma och tjänstgöra som träningsdagbok.

Dunceor sa...

Hmm det säger ändå inte så mycket. Försökte googla lite på ditt namn för ibland har ju IDG sån artikel om vilka som har bytt företag. Jag får helt enkelt fråga dig på SUM :P