Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

torsdag 15 oktober 2009

Nä - nu är det dags att ha lite roligt

Missar träningen ikväll... men kommer att ägna några timmar åt löpning ändå.

Planera lopp. Alltså arrangera.

Störtkul och utmanande. Kanske hjärnan svämmar över och mitt lilla knä vill ta en lugn 3 kilometersjogg i mörkret längs Karlbergskanalen före midnatt. Värt att testa i alla fall.

5 kommentarer:

Ingmarie Nilsson sa...

Eget lopp!? Berätta!!!

MarathonMia sa...

Det kommer - det kommer. :)

Anonym sa...

Åh nej en kliffhängare! Jag klarar inte att hänga här så länge, jag får ont i fingertopparna. Du får skynda dig att avslöja hemligheten!

MarathonMia sa...

Buris... hehe, du får investera i klättutrustning, för det tar nog en vecka eller två innan jag har all info :)

Ingmarie Nilsson sa...

En vecka eller två???? Du måste SKOJA! och nej, jag tänker INTE investera i någon klätterutrustning som du ordinerat (stackars) Bureborn för det är jag för mesig för. Möjligtvis det där "stopp-och-väx" man kletar på naglarna för att inte bita på dem. Om det nu finns längre... ;-)