Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

söndag 7 november 2010

New York Marathon

För några år sedan hade jag satt 2010, året då jag fyller 40, som mål att springa Stockholm Marathon under 3:39 och gärna springa New York Marathon.

Jag drämde till med 3:35 på Stockholmsmaran och befinner mig som hejarklack i New York. Helt på banan enligt drömmar och mål. Även om jag inte deltar i loppet själv med nummerlapp.

Istället springer Kattis, året då hon fyllde 30. Foto:privat

Mål och drömmar ändras med tiden och jag är precis lika glad att få heja fram Kattis på maran som att jag skulle springa själv. Hon var ju med och var min hjälpreda när jag tog mig an att springa GAX Trans Scania 246 kilometer - så att supporta lite här är det minsta jag kan göra. Jag känner inte direkt tävlingssug att kuta själv. Kanske för att klockan är strax före 6 i NY, mitt vänstra Barbieben stramar och jag har inte sett alla löpare ännu. Det lär ju bli lite kutande mellan hejarklacksposterna ändå idag - kompressionsstrumpor på!

Ha det gott därhemma!

3 kommentarer:

Moa sa...

Heja Kattis! Heja Mia! Och heja alla New York-Marathon-hjältar!

Ingling sa...

Hoppas ni har riktigt kul! Ska kolla på TV strax.

Helena sa...

Nyfiken! Väntar ivrigt på rapport! ;)