Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

torsdag 4 november 2010

Men titta Frihetsgudinnan!

Här klättrar Malin på Frihetsgudinnan!

Imorgon åker jag till New York! Men först...blir det träning! Planet går ju mitt på dagen och jag behöver inte ta Arlanda Express förrän vid 10. Alltså hinner jag och sonen med ett NMT-pass! Skönt att korka ihop på flyget! De kommer få bända mig ur flygplansstolen - jag tänker nämligen köra skiten ur mig på träningspasset och låta träningsvärken stena mig.

I New York ska jag heja på Kattis (och några till som jag känner) som ska springa New York maraton, jag ska shoppa med son och dotter, springa några turer och ta en utflykt till Montréal.

Som om det inte vore nog.

Jag och Kattis har fått två utmaningar. En blev skickad till oss i somras från Träningsglädje där vi ska räkna serpentinbackar- och en ny från Evelina:Trots att dottern sagt att hon vill kuta med mig och att jag har lovat att springa utmaningarna tänker jag bara ta med mig EN uppsättning löparkläder. Resten ska shoppas nytt! Jag har en lista på ställen att shoppa på - med tips från Ingmarie och några fler.

7 kommentarer:

RosaMilton sa...

Åh det låter helt underbart kul! Och shoppa träningskläder också... Själv inväntar jag födelsedagen och har bara önskat mig löparrelaterade presenter!

Ingmarie sa...

Have fun!Fast det behöver jag nog inte säga. Det är nämligen Omöjligt att INTE ha kul i NY! Men håll i plånboken...;-)

Victoria sa...

Nike Store går inte att missa! Och NYCM sportmässa är såklart proppad av grejer,heaven!
Have fun!

Em Löfgren sa...

Riktigt skön bild!!

Träningsglädje sa...

njut av ny och montreal!!!!

anneliten sa...

Superduperjätteavis är jag.

Ultrasandra sa...

Åh va roligt!
Ha så jättekul!