Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

tisdag 9 november 2010

Jag och min tennisboll

Den bästa självmassagen får jag med min tennisboll. Naprapaten rekommenderar att jag sitter på den och därmed trycker ut knutar från min ömmande sätesmuskel. Jag sitter ofta på tennisbollen på jobbet - gnider runt den lite ut mot höften liksom. Det bästa är egentligen att ligga på golvet och rotera höften runt-runt på tennisbollen. Lite juckandes roterande sådär.... Det har jag inte testat på jobbet. Än.

Undrar bara hur man gör i den här maskinen med tennisbollen?

4 kommentarer:

Susanne Löfgren sa...

Aha! Undra om jag kan prova tennisboll för min krånglande axel oxå! Kanske e värt att testa! :D

Å yrrolnörd som jag är ser jag direkt scenen med tennisbollen framför mig, där den studsar upp och fastnar så Suzanne Reuter vinglar över övergångsstället! ;)

anneliten sa...

Nä, nu ska jag verkligen följa ditt exempel. Måste bara hitta en tennisboll. Kanske finns det en nere i garaget? Piriformis ska få sig en omgång.

Carina sa...

Öhh, de där skorna skulle inte jag vilja vara i!!

Unknown sa...

Hmm ser mer ut som en 'sådandäringa snurrarunt hänga upp och ner' maskin =P Urk mår illa bara av att se den.

Tennisboll är riktigt bra använder det själv men skulle gärna testa en Foam roller, någon som har provat?

Peace Love och Löparskor!