Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

onsdag 17 november 2010

Mia och Elin goes Bananas!

Efter veckans andra NMT-pass körde jag förbi hos Moa igår för att plocka upp min vinst från Reebook i “Årets Träningsblogg”.

Efter detta gick jag och dottern loss på klädproveri. Vi gick verkligen bananas! Någon jacka var för liten, andra saker satt som en smäck, något skulle passa dottern om det var i en mindre storlek – men det var ett harem! Jag har utökat min utomhusträningsgarderob med inte mindre än 12 strumpor, 2 tunnare löparjackor, en kraftigare löparjackor, ett par långa och ett par korta löpartights, 3 fantastiksa underställströjor, kortärmat... sedan casual innejacka, linnen, gymtröjor, 2 par skor, svettband och en fin rosa träningsbag. Genomgående var kläderna rosa, turkosa och svarta. Jag gillar färg. Bra där.

Nästan som att bada i pengar! Foto: Stolt dotter

Moa utbrast “Shit – du behöver inte tvätta tränigskläder på flera veckor!”. Sant. Men det fina rosa sparar jag till tråkiga regndagar och härlig löpning. För på NMT kör jag samma slitstarka utstyrsel som vanligt, vilket förstås är pannben och taggtråd.

3 kommentarer:

Träningsglädje sa...

du passar riktigt bra i pannben och taggtråd!

10Sekunder sa...

på tal om prylar:
Vilken är den optimala vattenryggan?
Just nu springer jag med en gammal sirapsflaska ( kalasbra kork i nya modellen) i en midjeväska från Biltema.
Planen är att under vinter/vår skall mina pass bli så långa att det inte kommer räcka och om jag har mer så börjar midjebälet bli tungt och "hoppigt"
På många av bilderna på dig skymtar jag en (Camelback?)vätskerygga.

Var har du för tips? eller någon annan?

Jag är dryga 2 meter lång och jag vill att det skall sitta BRA!

MarathonMia sa...

10 sekunder - tips kommer!