Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

onsdag 24 november 2010

Idag har Rune namnsdag...

...och jag åker till München.

Jaha tänker ni - vad har det med varandra att göra? Jo - det ska jag berätta. Det är nämligen så att Rune Larsson är min stora idol. Ikväll ska han prata om Comrades på Runner's Store i Stockholm. Comrades är världens största ultralopp som går mellan Durban och Pietermaritzburg i Sydafrika. Distansen är 89 kilometer. Jag kommer att stå på startlinjen den 29 maj 2011. Jag fick det i 40-årspresent av en drös vänner och klubbkamrater. Jag är sjukt tacksam.

Här kramar jag hårt om Rune (läs: håller desperat om) efter en gästträning i IF Linnéa som han gjorde tidigare i höstas. Det gäller ju att passa på när idolen är på plats. Foto: Moa tror jag.

Rune är grymt inspirerande och en fantastisk talare. Jag hade gärna lyssnat till honom. Fast jag får ju i och för sig uppleva en Tysk vinterfestival istället.

3 dagar München. Löparoutfiten är packad - men högst på schemat står faktiskt vila. 8 timmars sömn per natt. Wow-liksom.

8 kommentarer:

anneliten sa...

Tack för tipsen - om Runes föresläsning och om Runes namnsdag. Min käre P heter nämligen Rune...

Louise sa...

Köp för all del en korv på Viktualienmarkt. I korvkiosken som ligger närmast Alte Rathaus. Den är inte från samma planet som dem man får i svenska korvkiosker...

MarathonMia sa...

Anneliten: vassego - jag lämnar Rune i goda händer!

Louise: Och jag som inte ens äter korv... kanske ska hoppa ur min låda och testa?

Marre sa...

Ha, ha! Vilket krampaktigt grepp du håller om Rune, gulligt! ;-)

Anonym sa...

Det kan väl inte vara Moa som har tagit fotot? Tycker jag känner igen hårsvallet till höger..:)

Du är grym!
/ Hannapanna

MarathonMia sa...

Marre: jag ser det - pinsamt :/

Hannapanna: eeeh - sant. Då har jag tjuvat någon annans foto. Så taskigt.

Ingmarie sa...

jag missade både tåget och Rune... :-(

Unknown sa...

Missade Rune. Vi hade matlagningskurs på jobbet. Här är en Runefilm för alla andra som missade honom också. http://www.youtube.com/watch?v=y4p595vCBN4&feature=player_embedded

Och det är helt OK Mia. Du får tjuva mitt foto,