Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

tisdag 30 november 2010

Hon är en helt vanlig människa!

...presenterade Instruktör Bruno mig en gång när jag skulle hålla löpinstruktion för NMT Rookiesar. Jag brukar ju kalla mig SuperWoman annars. Men vet ni? Han har rätt. Jag är en helt vanlig människa.

Okej - kanske är jag liiiiite ovanlig som kryper/ålar i bänkarna i Central Park i New York... Foto: Kattis Lilja.

Jag har precis samma tighta schema med övertid på jobbet, viljan att träffa kompisar mer/oftare/längre, att umgås mer med mina barn, gulla med brorsbarn, hänga med syrran, träna lite till, utmana mig lite längre. Se den där teatern, lära mig nya saker. Jag har också känslor, bara för att det går bra är jag inte självbekräftande utan behöver höra att jag duger som jag är. Precis som jag tycker att du duger precis som du är.

Mitt i allt den här vanligheten har jag hittat en balans. Ett driv. Jag anväder Glädje som drivkraft och har bestämt mig. Bestämt mig för det jag vill göra och på vilket sätt. Jag har tagit kontroll över mitt tänkande och agerande. Jag väljer att göra det med glädje. Med tillförsikt. Jag har bestämt mig för att satsa på min Evighetsmaskin, att skapa de bästa förutsättningarna för en stark och välmående kropp med en harmonisk och djup själ. Varför vänta på morgondagen? Vad är sen? Du lever här och nu. Hur vanlig du än är, är du ovanlig för andra.

Har du bestämt dig? Eller väntar du på sen?

10 kommentarer:

Carina sa...

Härligt förhållningssätt! Min erfarenhet är dessutom att om man står för beslut, satsar på att genomföra och tar ansvar för resultatet så blir den där spiralen bara positiv. Du ökar självkännedomen, prestationsförmågan och eget välbefinnande.

Karolina sa...

Du är så grymt inspirerande!

Fitnesscoachen sa...

Mycket bra inlägg, tack för dagens insikt!

Jessica sa...

Jag ler stort, för det är så sant. Den där tillförsikten tar mig långt, det där ont-om-tiden driver mig till att känna extra stor glädje när jag väl lyckas pussla ihop allting.

Kroppen rockar helt enkelt!

Ann-Sofi sa...

Bra skrivet! Känner genast mer energi inombords!

Unknown sa...

Ser att du ligger på en parkbänk. Tyvärr inte så ovanligt i NY.

Kloka ord - sen har redan varit

Anonym sa...

Åh Mia vad du är bra!!
Detta inspirerar så mycket!
Kommer därför ta och springa på lunchen. Djurgården runt:-)
Du e bäst!

Nybörjar-Lena

MarathonMia sa...

Carina: Jag håller med helt och hållet. Det gäller att hitta den positiva spinnen och fortsätta göda den.

Karolina: TACK! :)

Fitnesscoachen: Tack till dig med!

Jessica: Kroppen/knoppen och själen är det bästa vi har!

Ann-Sofi: Underskatta inter cyberspace energiflöde! Pumpa på!

Johan: så sant - det är ju dessutom i Needle park...

Nybörjar-Lena: DU är bäst! Du går ut och springer i det härliga vädret!

Hejamamma sa...

Att bestämma sig är nyckeln till framgång. "Trying is preparing to fail" sa Gillian Michaels och det är så klokt.

Anonym sa...

Did you notice those two cannabis leafs under the park bench?