Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

onsdag 24 november 2010

Häng med på 3-timmars!

Finaste Träningsglädje har uppmanat till träning! Tre timmar på lördag. Alla kan!

Du får göra precis vad du vill - promenera, cykla, åka skidor, springa, gymma, simma, situps (fysatan för att göra det i 3 timmar...). Du väljer själv.

Själv tänker jag antingen jogga till NMT - köra 90 minuter och ta en löprunda efter. Eller springa ett tretimmarspass. Fast det låter roligare att blanda aktiviteter. Och de behöver ju inte ens ske på raken. Kanske jag lägger till en chins som fin avslutning!

15 kommentarer:

Roding sa...

Passar mig perfekt, skall till skidtunneln i torsby för att lära mig åka längdskidor så det lär mig ganska så mycket mer än tre timmar!

Träningsglädje sa...

åh, längd är ju den ultimata tretimmarsutmaningen just nu!!

Christel sa...

Hänger på. Räknas Yoga? Om ja blir det skidor 5 km lär väl ta i runda slängar en timma med min teknik. Man är ju ingen Kalla precis. Om jag räknar in allt klättrande och svärande som krävs för att leta fram och få på sig "skiten" så har det nog gått tre timmar. Det innebär isåfall att jag kör yoga och styrka på ÖVERTID!
Grejen är att vi har kanonspår i Skaraborg. Så upp på Billingen nu alla Skövdebor, vi ses på den "Gröna milen"

Louise sa...

Gills föräldratjänstgöring i sonens handbollsförenings kiosk? Om inte, måste jag nog banga, för det lär knappast bli tre andra timmar fria! ;)

Annica sa...

Jag förstår tydligen inte löparspråket; burpees?? Chins?
Jag skulle vara tacksam för en förklaring så även jag kan slänga med med dessa ord.Spännande utmaning, 2 timmar egen träning, sedan 2 timmar som publik när sonen spelar innebandy, jag lovar att hjärtat får jobba då;=)

Evelina sa...

Hah, vilken timing. Har planerat för ett 30km-pass på lördag, bör bli minst 3h långt :)

Anna (Orka mera) sa...

JAG VILL! Bara det att jag ska vara funktionär på handbollsmatch på förmiddagen och "funktionär" på dotterns sjuårskalas på eftermiddagen och kvällen..... Fast just det där sista kan nästan räknas till träning, det är ju i varje fall minst lika ansträngande :)

Anonym sa...

Hej Mia,
jag tror bestämt att du var med i Norrköpings Tidningar idag :)
En bild på en springande tjej i IF Linnéa kläder...misstänkt likt dig.
MVH
Karin

Catharina sa...

Oh, jag har bara planerat in 2 timmar, men det bör ju kunna utökas ganska lätt. Spinning, Bodypump och lite löpning på det... Räknas pulkaåkning? Jäkligt jobbigt att springa uppför backen om och om igen. :-)

Cattis sa...

Låter underbart roligt... kan dock inte hänga på, men ska tänka på er alla som kämpar i tre timmar....

MarathonMia sa...

hehe - klart att funktionärande och skrikande på innebandymatch räknas, likaså kalas-arbeta!

Unknown sa...

Jag kör gärna tre timmar på lördag. Frågan är om jag får när det är återhämtningsvecka. Vad säger coachen?

MarathonMia sa...

Karolina: Att lägga in 1 timmes promenad, 1 timmes yoga, 15 minuter stretch och lite allmän styrka kan väl vara godtaget ;) Lågintensivt förstås!

Ingmarie sa...

Såklart jag ska vara med på!

MarathonMia sa...

men hallå - är jag med i Norrköpings tidningar? Hamnat på foto bredvid någon kändis.