Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

tisdag 9 mars 2010

Förlåt mig ty jag har syndat

Har verkligen försökt undvika socker, hoppat över sockerkakor, kakor och annat som är lätt att veta. Jag har tisdagen kvar på utmaningen. Maten på finare hotell är ju helt okej. Likaså gymen. Så med 100 armhävningar före taxin kom på morgonen i Stockholm, kyckling,grönsaker och ris till lunch, låååång konferens, 100 situps, snabbdusch, locka håret, glida i den lilla svarta och och glittrande ta sig till middagen kände jag mig "Enligt plan" kropps- och laddningsmässigt.


Till middag blev det tomatsoppa och nybakat bröd till förrätt, ugnsbakad lax med sjägräs och potatis. Två spenatblad var tillskottet grönsaker. Eller var det kanske bara dekor? Jag är van att äta mycket grönsaker till mina måltider och saknar det på resor. Tänkte att lite citroncheesecake kanske skulle innehålla lite C-vitamin... så jag lät mig inledas i frestelse och gick loss på sockerbomben. Yummie! Skit oxå.

Det blev en halv dessert trots att jag har 1 dag kvar på "Inget-socker-utmaningen".

Efter en Casinokväll blev det tidig uppgång - 100 armhävningar och 40 minuter gymträning. Uppvärmning på crosstrainer - Triceps, biceps, axlar, benböj, rehabövningar för knät och 100 situps på pilatesboll.


Jättestor frukost (stekt ägg, bacon, grovt osötat bröd, tomater, färsk fruktsallad, nötter, aprikoser, kaffe och vatten) fick kicka igång denna soliga dag. Ikväll löpning. Plusgrader. Ingen snö.

Barmark here I come!

9 kommentarer:

Em Löfgren sa...

vilket fint hår!!!!

åsa sa...

det är skönt att även solen har fläckar tycker jag :) Lycka till i helgen

Maria sa...

Härliga skor - vårkänslor om något! Är liten nykommen läsare av din blogg - tackar för inspirationskickar förresten - men ska absolut fortsätta kika in här :D Lycka till med fokuseringen!

Löpning & Livet sa...

Men jag tror den där desserten var värd det! Såg sjukligt god ut!!

och så blev jag sugen på ett par nya highheels.. :) (och barmark såklart)

Carina sa...

Låter som en heldag!! En härlig sådan!

Annelie sa...

Det är så inspirerande att läsa att och hur du kombinerar jobb&karriär med ett träningsschema och att du faktiskt kombinerar och inte bara hoppar över träningen för att det blev "lite bökigt"! :) lyxigt med barmark!

Maria sa...

Håller absolut kvar känslan - man blir ju så glad när man slår sina personliga rekord och känner att man utvecklas. Verkligen lyckorus om något! Och ja, den gamle mannen var verkligen helt härlig - ett guldkorn. Sprang med ett stort leende :D

Marre sa...

Men inte tror jag att det är socker i citroncheescake, näää, det har jag aldrig hört talas om. I alla andra cheesecake men inte citron för citronen tar liksom ut sockret. Eller? ;-)

Du är SJUKT SNYGG, Mia, när du piffar och glider ner i den lilla svarta! Är ju mest bortskämd med bilder på trassliga flätor och svettiga springkläder, nog för att du är snygg i de också....

MarathonMia sa...

Emlisious: Hade utväxt som var typ 7 centimeter och fixade lite egna slingor på söndagen... alltid ute i sista sekund och alltid "Jag-kan-själv...". Kul att det blev bra - övar färdighet med platt/lcoktången :)

Åsa: Tack! Perfect is boring!

Maria: varsågod - ta för dig av den inspiration jag kan dela med mig av!

Andréa: Jaaa! High heels till oss nu. Barmark och ny skopark -grrrr to die for.

Carina: Japps - heldagar heeeeela tiden!

Annelie: Tack för att du uppmärksammar det! Jag är nog väldigt prestationsdrivande på jobbet och njuter av träningen. Samtidigt har jag ju satt upp mål i år och Skövde är ett av dem. Bara att planera och leverera - inte känna efter. Utom njutningen förstås - den ska ALLTID vara med.

Maria: :D

Marre: Tror att du har rätt där! den sura citronen drar UR sockret! Gillar poängen. Tackar för fin komplimang *rodnar*