Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

tisdag 23 mars 2010

KISS THIS!

Mina nya racerdojjor - Saucony A2 (Porscheröda) med texten Kiss This på sulan har förgyllt Tjernobylkänslan idag.

Shit vad grått och trist allt ser ut när det är slask och regnrusk. De annars så färgglada husen blir till och med gråa! Satte på mig den flouroserande rosa toppluvan, den knallgula ledarjackan och mina nya snabbskor på intervallerna med IF Linnéa idag.

Stegintervaller: 4 min/3 min/2 min/1 min / 2 min / 3 min / 4 min. Urrrrk. Fick lite knas i skallen och tog det lugnt efter enminutaren i mitten och trodde att jag skulle köra 4 minuter. Anders hojtade 10 sekunder kvar när 1:50 gått. Snopet. Men snittiden blev ändå strax under 4:30 - skönt!Ny utmaning för veckan är minst 7 timmars sömn (gärna 8) per natt. Måste hoppa i säng så jag är utvilad för NMT Intensiv imorgon bitti.

Sov gott!

8 kommentarer:

anneliten sa...

Och hälkicken var tillräcklig för medlöparna att kunna läsa "Kiss this"? Eller förresten, stegfrekven alla Mia tillåter säkert inte sul-läsning...

Anonym sa...

Du inspirerar stort Mia!

Är sugen på att både prova NMT i morgon kväll och Linnea passet på torsdag. Liten fråga bara krävs det någon föranmälan eller är det bara att komma och pröva?

Ledsen att jag lämnade er efter Sollentuna i Lördags insåg att tiden inte skulle räcka till, tyvärr. Tar gärna igen det en annan gång om möjligheten ges.

Skönt att läsa att du inte tog illa vid min "kommentar". Hoppas du sover gott nu.
Mvh
Alexandra

Miranda sa...

NMT INTENSIV.. shitt intensiv låter jobbigt ;)

Anonym sa...

Har du kört med Sauconys A2 länge? Har fått hem mina A3 som ska invigas snart!

K3n sa...

Det märks att du är ultra när de längsta intervallerna nästan går snabbast. Verkar vara bra tider inför söndagen. Lite vila på detta så....

coachen

MarathonMia sa...

Anneliten: En av ledarna lade sig platt på marken under löpturen - förmodligen för att kyssa mina fötter...

Alexandra: Det är bara att komma och testa! Både på NMT och IF Linnéa. Jag är rätt tjej att utmana och köra tävling mot/med. Jag blir sällan arg, irriterad eller upprörd - tycker om att kunna vara motivator för människor :)

Miranda: hehehe - du var så väntad av Commander Bruno...

Löparmamman: Jag körde första passet med dem igår - najs. De nya är knall orange, men jag ville ha de röda.

Coach Ken: Vila? Som i långsam jogg och dubblar nmt-pass? Självklart - jag är game.

Linda sa...

Snyggt jobbat!

Carina sa...

Riktigt bra pass i superläckra racers!!! Ferrariröda.. kan ju inte vara annat än snabba :-)