Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

torsdag 18 mars 2010

Häng med på Långpass!

På lördag kör vi en del till i Sverigestafetten som jogg.se dragit igång.

Denna gång springer vi från Hornstull klockan 9:30 till Sollentuna. Det blir cirka 20 kilometer och det går bra att hoppa av längs vägen och åka kommunalt hem. Var med och flytta fram den visuella stafettpinnen! Vi springer lugnt så att alla hänger med - det viktigaste är att göra det tillsammans!

Läs mer om Sverigestafetten här!

11 kommentarer:

Träningsglädje sa...

åh vad skoj. i wish! är dock på fel ställe! hoppas få träffa dig nästa gång jag är i sthlm. blir innan påsk? ser fram emot en dejt var som helst och nästan när som helst.

Tobias sa...

Klart jag är på. Men jag trodde stafettpinnen var virtuell och inte visuell, jag har inte sett den än i alla fall... ;-)

Miranda sa...

Jag har ju bokat ett annat långpass då. Hade ingen aning om Sverigestafetten :(

mary sa...

härligt! vad kul att stafetten äntligen kommit till sthlm! (jag jobbar och kan inte vara med)

gullfot sa...

Kurs hela helgen, tyvärr. Hade varit kul annars!

Camilla sa...

Troligt deltagande från min sida... Tar med en kompis också!

Sanna Nordqvist sa...

Vet du ungefär vilket tempo ni kommer att ha? vad är lugnt för er :)

MarathonMia sa...

Haha - såklart det är en visuell stafettpinne vi blundar och tänker fram den helt enkelt!

Lugnt tempo är så att alla hänger med. Långsammast leder takten (brukar det vara) annars delar vi upp oss i två grupper om det finns folk som absolut-inte-kan-tänka-sig att springa långsamt :). Jag kan. Jag älskar att springa långsamt och lyssna på människors berättelser!

Unknown sa...

När vi sprang från Södertälje till Hornstull transformerades pinnen från virtuell till visuell, eller så var jag bara så slut att jag fick syner.
Är med och bär den vidare imorgon min fot känns OK.

Catti sa...

Jag kommer med :-)!

MarathonMia sa...

tjohooo! Vilket gäng vi blir!