Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

torsdag 11 mars 2010

Min typ av vila... och tema väskor

Kom hem en halvtimme före midnatt igår... tog således sovmorgon imorse...

...ända till 07:20!

pigg och glad hoppade jag ur sängen, snabbuppackade resväskan, kastade löparkläderna i tvättmaskinen och gjorde 25 armhävningar. Häpp. Hämta DN, sätta igång kaffebryggaren och göra havregrynsgröt. 25 armhävningar till. Häpp. Eftersom jag gillar effektivitet så gjorde jag lite jobbsamatal medan tvättmaskinen blev klar. Hängde tvätt, packade arbetsväskan och begav mig till kontoret.

Total träningsvila....

Betade av 4 av 5 "måsten" på Att-Göra-Listan. Tog ett snabbmöte med cheferna och åt en fantastisk laddarlunch innehållandes grönsaker av alla sorter och varianter, råa, marinerade, kokta och inlagda - till detta keso, nötter, rostbiff, räkor och olivolja. Fruktsallad till efterrätt. Upp på kontoret, betade av punkt 5 på listan och packade min event-väska och tog tricken till stan. Ordna, fixa och dona inför eventet jag ansvarar för på Nordic Sea Hotel. Kickar igång det klockan 16 och smiter iväg... till Runner's Store. Vilket sammanträffande att jag väljer ett konferenshotel så nära ;). Laddar en RS-kasse vilket utgör dagens fjärde "väska" med Vitargo och smyger tillbaka in i Forumet som är i full gång.

Efter eventet skickar jag ner gubbarna (okej - de är i 35-årsåldern...) till restaurangen där de avnjuter en härlig middag. Själv vilar jag genom att ta mig till Galleri Monica i Gamla Stan där min mor bjudit mig på inspirationsföreläsningen "Vilken färg blir du glad av?" med personlighetsutvecklande Ann-Christin Rosén. I denna lilla butik går det att köpa Lena Linderholms konst och porslin och SNÖ-smycken... så förmodligen kommer jag därifrån med en lite tyngre väska än när jag kom dit...

Efter detta tar jag mig hem och gör Företagsekonomiläxan med min dotter. Lugn och skön torsdag för mig.

Hur har din torsdag varit?

4 kommentarer:

Ingmarie sa...

ha ha!
Vad härligt Mia! Vi har nog varit typ lika effektiva du och jag i dag. :-) Det roliga är att jag tror med att det är så här våra dagar är typ...alltid! :-)
När åker du? Kommer att hålla alla tummar och tår och sända TON av energi till dig! Bara så du vet. :-)

Elin sa...

Du är lika effektiv som vanligt :)

Louise sa...

Det är uppenbarligen inte bara du, som är snabb och effektiv, utan även din tvättmaskin! Vår tar två timmar på sig, så laddar vi en maskin på morgonen, så hinner vi knappast hänga tvätten innan det är hög tid att vara på jobbet! Och då bor vi ändå i en småstad med korta resvägar...

Artfors sa...

Snacka om effektivitet, hade jag bara klarat av hälften av vad klarat av genom att "vila" hade jag stupat i säng så fort jag kom hem. Men jag är ju kille så ingen förväntar sig att jag ska kunna gå och tugga tuggummi samtidigt. :-)