Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

onsdag 17 mars 2010

Time Management - Effektivitetsminister


04:50 Klockan ringer, jag går upp klär på mig träningskläder, äter korngrynsgröt, sojamjölk och kaffe. Läser DN och småpratar med sonen.

06:15 Nordic Military Training drar igång. Tränar med sonen och NMT-vännerna i 75 minuter. Pratar relationer och livsglädje i omklädningsrummet.

08:05 Tar bilen från ÖIP mot jobbet. Tar 2 arbetssamtal med mina danska kollegor på vägen till kontoret (handsfree försås!) äter en andra frukost bestående av osötat surdegsbröd med leverpastej och Brämhults nypressade apelsiner.

09:00 Möte med Nordenchefen i Kista

09:35 sätter mig i bilen på väg mot nästa möte. Tar tre snabba jobbsamtal på vägen och hinner ringa tillbaka till min gamla arbetskamrat Hanna som ringt tidigare.

10:00 Möte med vår svenska distributör och planerar kvartalets aktiviteter.

11:15 tar bilen till nästa möte och har ett långt, mysigt samtal med dottern.

12:00 Lunchmöte med företagspartner. Effektivt och givande.

13:00 tar bilen hem. Slänger in mina och sonens träningskläder i tvättmaskinen, åker vidare till Mariatorget för ett seminarium om Sociala medier.

13:55 Träffar polare Jenny utanför Rival, hon arbetar också med marknadsfrågor och försäljning så vi beslutade att slå två flugor i en smäll - vila i stolarna som återhämtning från vår träning, umgås och hänga lite samtidigt som vi faktiskt jobbar. Jag har avtalat möte med en leverantör i pausen. Effektivt och givande - tar beslut på stående fot.

17:00 Egentligen dags för mingel, men jag och Jenny promenerar bort till Vasagatan och Runner's store för att lyssna på Andreas Falk - ultralöparen som ska bli Bäst i Världen. Jag får 30% rabatt på Springa-fort-skor och njuter av att få prata med min idol och träffa massor av klubbkamrater, ultrasjälar, bloggare, min tränare och andra vänner. Andreas inspirerar stort. Som väntat.

20:45 Kommer hem, hänger upp tvätten och äter Rune Larsson-middag. Blodpudding. Snabbt, järnrikt och Yummie.

21:05 Sätter på mig mina nya Springa-fort-skor och tar tag i alla actions jag lovat på dagens alla möten. Jobbar med inbjudningar, banners och betar av lite mail i 2 timmar.

23:00 Jobbat klart, bloggar och går och lägger mig.


Min dag har alltså innehållit både träning, jobb, vänner, familj och "löpning"...i form av nya skor i alla fall. Det här är balans för mig.

10 kommentarer:

Lilla Duktig sa...

Och så fortsätter det så varje dag?

När ska du åka på semester? Och var? Vilket är ditt drömsemestermål?

Ingmarie sa...

Så där gillar jag med när vardagen är. När liksom "allt" hinns med och det aldrig krånglar. Sen blir det förstås extra skönt med de där dagarna när klockan kan lämnas och man liksom bara flyter med, för åtminstone jag grejar inte att VARJE dag är supereffektiv. Men det är svårt att lyssna på det örat...;-)

Miranda sa...

Jag skulle verkligen byta tll ditt liv Mia, du är helt enkelt för häftig :) tänk att jag känner en så cool människa ;D

Carina sa...

puh, där kom andetaget! Tror du missade det under din dag:-)

Du har ju energi som ett helt kraftverk!!

anneliten sa...

Kaxiga skor! Det gäller att ha en ordentlig hälkick i steget så att alla omsprungna löpare kan läsa...

MarathonMia sa...

semester och semester... jo - jag ska springa 246 kilomter på semestern. Och andas. ANDAS jättemycket. :)

jumper sa...

(Låter lite jobbigt tycker jag)

Sofie RW sa...

Hoppas ändå av hela mitt hjärta att du ibland har tid för mer sömn än 5 timmar... Eller sover du medan du gör något av det andra? Galet snygga doijor - passar en snygging som du!

Miss Agda sa...

Din dag låter spännande, men visst blir man allt lite andfådd när man läser det... Så hoppas du även tar det lite lugnt ibland. Fast det tror jag att du gör för annars skulle du inte orka vara så bra.
Skorna är kärlek, ett par A3 (orangea) flyttade även hem till oss för ett par veckor sedan :)

Anneli/BBB sa...

Ska spara ner en genväg till detta inlägg. När det blir mycket snack och lite hockey kan det vara bra att ha som en reminder. Dels för mig själv men även för andra i min omgivning.
Tycker det låter sunt, inspirerande-som alltid, och fortfarande inte stressat. Luckorna finns där fortfarande, det är vad vi fyller dem med som gör skillnad.