Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

torsdag 4 mars 2010

Lusläsa instruktionsböcker och utvärdera prylar

Är inte riktigt min melodi.

Jag är på tok för rastlös för att sätta mig ner och läsa instruktionsböcker till Puls/GPS-klockor, läsa ändlösa artiklar om olika skors funktionalitet, lusläsa tävlingsmemo och kolla utvärderingar på material och energitillskott. Det går an att kolla i Runners World på skotest och bloggares tester av kläder. Hittills har jag förlitat mig blint på mina löparvänner när det gäller tips och tester. Framförallt lyssnar jag på folk som gillar att testa lågviktsskor som Fredrika, och energitillskott och Alla-möjliga-prylar som Zebban. Han tipsade mig och Staffan om den bästa vätskeryggan till exempel. Jag är grymt nöjd och betalade hälften mot vad jag skulle fått ge för en Salomon som jag först tänkt.
Zebban är en riktig prylnörd och gillar att testa. Gillar att dela med sig. Så det är superkul att han har samlat alla testade prylar i en nyöppnad webshop!

Vill du köpa testade prylar - gå in här. På Zebbans löparprylblogg får du också reda på varför han gillar de olika sakerna - och tro mig - han har testat ut massor under träning och tävlingar!

Just nu har Zebban ett öppningserbjudande när du registrerar dig i shopen.

4 kommentarer:

Dunceor sa...

Japp det blev en sån Nathan ryggsäck för mig. Jag har som plan att springa ett 50km långpass nästa helg som sista förberedelse inför TEC och jag satt och funderade på hur jag ska göra med vätska. Så då kom din post perfekt så givetvis så fick jag köpa en sån!
Bra tips!

Ingmarie sa...

Jag är precis likadan. har inte tid (eller lust) att läsa instruktionsböcker. "Trial and error" är min paroll. :-) Men det betyder med att jag säkerligen missar en massa finesser...

MarathonMia sa...

Dunceor: Du kommer inte bli besviken :)

Ingmarie: Det räcker med att kunna basics så kan man ju alltid fråga någon om men behöver mer... människor är roligare än böcker.

Ingmarie sa...

Exakt! Och det jag inte vet har jag ju liksom inte ont av. ;-)