Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

måndag 18 februari 2008

Oliver tycker att jag är tråkig...

... som bara snackar löpning. Jag kan hålla med honom. Tror att jag blivit lite hjärntvättad. Tips på samtalsämnen långt ifrån träning och löpning tas emot med glädje.

5 kommentarer:

Lilla Duktig sa...

1. Hur annorlunda era liv vore om det inte var nedräkning till maratohon utan till bebis.
2. Vilka filmer ni helst skulle se om ni skulle ha en videokväll.
3. Vilka personer som är på era resp. "frilistor" (du vet...).
4. Semestrar ni alltid drömt om.

Anonym sa...

Nämn tre kvinnor för Oliver, en måste han döda, en måste han gifta dig med och en måste han ligga med, berätta och motivera varför.....Sedan ska han välja tre män där du ska motivera......

Jag läser din blogg nästan varje dag och älskar den.....glömmer liksom bort att vi bor 35 mil från varandra.

MarathonMia sa...

...semestrar vi drömt om...

Löparfantasten sa...

Hej!
Ramlade in på din blogg via jogg.se.
Jag har tyvärr inga förslag då det är lika dant här hemma. Mannen och barnen orkar knappt lyssna på mig.
Får lägga band på mig själv att inte hela tiden prata löpning. Tur att internet finns så man kan snacka löpning den vägen.
Trevlig blogg.

MarathonMia sa...

Eller hur! Tack för nördiga bloggar :-) samlar på dem och kollar hur det går för andra - skoj faktiskt. Massor av cybervänner som man kan HighFiva i verkligheten sen!