Välkommen hit! Här delar jag med mig av träning, utmaningar och pannbensbyggande. I augusti 2010 sprang jag Sveriges längsta terränglopp,
GAX Trans Scania, som mätte 246 km. Nu tränar jag vidare mot fler ultradistanser Comrades i Sydafrika och en Svensk Klassiker. Till min hjälp har jag IF Linnéa Löpning, Nordic Military Training, Coach Ken Hakata och en hel drös bloggjoggare och ultravänner. Parallellt med detta ska jag coacha Moa Herngren att springa Stockholm Marathon 2011 under 4 timmar.

söndag 24 februari 2008

Frisk och fräsh av löpning?

Frisk kanske. Men skavsår efter tränings-BH och blånaglar är väl sisådär fräsht. Alltså har jag fixat löparSPA. En gång i veckan blir det ordentlig fotskrubb, målning med coolt nagellack (läs: mörkare än blånagel). Missade att köra Elisabeth Ardens 8 hour creme på utsatt hud runt träningtoppen och har en glad gubbe i dekolltaget (eller mer som ett halvmåneliknande brännsår).

Det blir en vecka med hög krage. Kanske jag kan fråga Alexander Bard om jag kan låna hans udda krage från melodifestivalen. Eller odla likadant skägg - då skulle folk kolla på det istället för mitt illröda märke precis i V-ringningen?

4 kommentarer:

Lilla Duktig sa...

Men du kör ju inte urringat?

Puma sa...

jag fattar inte varför sport-bh:arna ska skava så fbannat. jag får också snygga märken på framsidan. väldigt symmetriska på båda sidor. snyggt? nej inte alls. hjälper 24/7-krämen sa du?

MarathonMia sa...

Jajamensan! Den hjälper - om man smörjer in sig INNAN :-)

Lilla Duktig: Jag kanske hade tänkt börja kör urringat just denna vecka... ser så förbannat präktig ut i mörkt hår nuförtiden...

MarathonMia sa...

Förresten - jag menade V-ringning :-)